Hajdúszoboszlón olcsó és kényelmes üdülés családoknak


A szálláshely címe: Vak Bottyán utca 14
Szép kártya: OTP, K&H, MKB
Férőhelyek száma: 10 fő
NTAK: MA19005538


hirdető: boruzsjanos63
Telefonszám: +36 20 5571489
Email: E-mail küldés

Kapcsolatfelvétel

Mégsem


feladva: 2 hónapja

Leander Vendégház Hajdúszoboszlón a szállodasorhoz közeli csendes utcában, romantikus környezetben egy négy szobás + nappalis vendégház, főként családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek kiadó. A szállás maximum 10-12 fő részére biztosít megfelelő pihenést.

Azoknak ajánljuk, akik szeretik a csendet, a nyugalmat, az erdő tiszta levegőjét, az erdei madarak csicsergését, a családi házas környezetet. Ajánljuk mindazoknak, akik gyermekkel utazva, gépjárműforgalomtól szinte teljesen mentes helyen szeretnének pihenni, a termálfürdőhöz közel, a nyüzsgő forgalomtól, zajoktól mégis távol.

Az üdülő Hajdúszoboszló üdülő övezetében, egy erdő mellett van, a fürdőtől 6, 8 percre. Szállás foglalások előre egyeztetett időpontokra történnek. A nyári szezonban általánosságban egy hetes foglalási turnusok vannak, mely esetlegesen, a meglévő foglalásokhoz igazítva módosíthatóak. A minimálisan foglalható napok száma 3 éjszaka, amely a szabad kapacitás függvényében esetenként változhat.

Nagyobb csoport esetén, vagy a minimum díj megfizetésével főszezonon kívűl 1-2 nap foglalása is lehetséges. Foglalót kérünk, ami a szállás díj minimum 30% -a előre utalva.

A vendégház, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ rendszerében MA19005538 regisztrációs számon nyilvántartott magánszálláshely.

Ár: 2.500 Ft.-tól

hirdető: boruzsjanos63 (1 hirdetés)
Tel. +36 20 5571489
E-mail küldés

Kapcsolatfelvétel

Mégsem