Gránit Villa, 8 szoba 22 férőhely

2014-ben épített közvetlen, 24 m-es vízparttal rendelkező vendégház Balatonszárszón, a Balaton déli partján saját stéggel, napozóval egész évben kiadó. A házban 8 légkondicionált 2 ágyas (pótágyazható) fűthető szoba van. A ház egyben vagy szobánként is kiadó. Befogadóképesség 16 + 6 fő.

Mindegyik szobához tartozik: , saját fürdőszoba /WC, bidé, tusoló, mosdó/, , saját fedett terasz, , hűtő, , TV, , WIFI, , trezor, , törülközőszárító radiátor, , teraszbútor. Bababarát vendégházunk kisággyal, etetőszékkel, WC emelővel, a kertben játszó sarokkal szeretettel várja a kisgyermekes családokat.

Kiváló lehetőség csapatépítő tréningek, baráti társaságok részére, de mindemellett remek horgászparadicsom is. A szobákból csodálatos a panoráma. A tágas, 54 nm-es ebédlő – társalgóban és a hozzá tartozó fedett teraszon 07:30 – 10:00 óra között büféreggeli igényelhető.

A házban külön konyha, vendég WC is található. Parkolás a zárt udvaron. A közvetlen 24 m szélességű vízpart nádmentes, a tómeder homokos, sekély vizű. A vendégek a teraszról, a kertből, vagy a kényelmes stégről gyönyörködhetnek a naplementében. Szobatiszta, kulturált viselkedésű háziállatok elhelyezésére is lehetőség van felár ellenében.

A kertben fedett terasz, platánfa és fűzfa nyújt árnyékot. A pihenést napozóágyak, kerti zuhany, valamint merülőkád teszi teljessé. A fedett, tágas, konyhasorral ellátott grillteraszon sütésre, bográcsozásra kulturált körülmények között kerülhet sor.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
8 szoba, 22 férőhely
NTAK azonosító: MA20004865


előzőkövetkező