GI Vendégház, 6 szoba 12 férőhely

A GI Vendégház a 2010-es évben újjáépült direkt vendéglátási célokra. Elhelyezkedése, felszereltsége, kényelme és a különféle szolgáltatások nagyszerű üdülési élményt biztosítanak. A házhoz tartozik egy gyönyörű nagy alapterületű parkosított kert is ami fel van szerelve kőből kirakott szalonnasütővel és grillsütővel.

Gyermekek számára egyszerűbb, de nagyon élvezhető szórakozási lehetőségekkel kedvezünk, például van focikapu és homokozó. Hangulatos, családias, jól hőszigetelt vendégház a főúthoz közel. Zárt parkolási lehetőség van. Buszmegálló a háztól körülbelül 200 m-re van. A házban 3 teljesen felszerelt apartman kapott helyet, mind a háromban 4-4 fő kényelmesen elfér.

Természetesen mind a 3 külön fürdőszobával és konyhával is rendelkezik. A házhoz egy nagy közös terasz is tartozik, ahol remek összejöveteleket lehet tartani Az 1-es apartman a földszinten helyezkedik el, itt 2 hálószoba és egy nappali van. A nappaliban van egy televízió, egy kanapé, fotel, egy nagyon szép cserépkályha és egy 6 személyes ebédlőasztal.

Ebben az apartmanban van még egy teljesen egyedi, fából készített, jól felszerelt amerikai konyha és a fürdőszobában masszázskád. Az egyik hálóban egy kényelmes franciaágy van, a másikban egy egyszemélyes ágy. Pótágyazási lehetőség van. A 2-es számú lakás az emeleten van, egy hálószoba, egy nappali, egy fürdőszoba és egy panoráma terasz tartozik hozzá.

A nappaliban a televízió, a kanapé, a fotelok, a 4 személyes ebédlő és a hűtőszekrény mellett egy minikonyha kapott helyet. A hálószoba 2 személynek nyújt alvóhelyet és a nappaliban lévő 2 személyes kanapé kinyitva szintén 2 személyt képes elszállásolni. A fürdőben zuhanyzó van.

Pótágyazási lehetőség van. A 3-as számú lakás a legcsaládiasabb. Az egész apartman egy jól berendezett légtérből áll. Van egy franciaágy, egy kanapé és egy emeletes ágy. Természetesen televízió, hűtő és minikonyha itt is található. Külön terasszal rendelkezik. A fürdőben zuhanyzó van.

Pótágyazási lehetőség itt is van. A Balaton parton elhelyezkedő nagyközség, ritka jó kikapcsolódási lehetőségekkel kedvez. Gyenesdiás egész nyáron különböző programokkal várja a vendégeket. A helyi strand ami 10-15 perc sétára van a szállástól, többször is a Balaton legjobb strandjának lett választva.

A nagy alapterületű strandon éttermek, büfék, óriáscsúszda és rengeteg sportolási lehetőség várja az érdeklődőket. A sportok szerelmeseinek amatőr versenyeket, bajnokságot rendeznek, illetve animátorok segítenek a kikapcsolódásban. A gyerekek imádják ezt a strandot, rengeteg programot szerveznek a családosoknak. 10 perces sétával páratlan panorámájú kilátó található a környékre és a Balatonra.

További gyalog és kerékpáros túrázási lehetőségek várják a vendégeket. Keszthely busszal megközelítve 8 percnyire van. A városban múzeumok, nagyon szép park, Balaton parti sétány és a város legfőbb nevezetessége a Festetics Kastély várja az érdeklődőket. Hévíz busszal körülbelül 20-25 perc.

A város a tófürdő mellett tisztaságáról, rendezettségéről, és színes virágairól is híres. Nagyon jó kikapcsolódási lehetőség.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 1. - október 20.
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22048525


előzőkövetkező