Garden Panzió, 15 szoba 53 férőhely

A Panzió pontos helye : 46, 6990, 17.3946, közvetlenül a repülőtér mellett. Szeretettel várja a Garden panzió a Balaton szerelmeseit. A panzió egy csendes, nyugodt helyen helyezkedik el a belvárostól 500m-re, a Balaton partól 1800m-re. A panzió egy épületből áll, idén szinte teljes felújításon esett át.

A parkolok kivételével zöld övezet illetve virágok terítik be a panzió területét és a medence környékét, kis és nagy családosok részére is tökéletesen alkalmas egy kis kikapcsolódásra. A szálláshely zárt, kamerával felügyelt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját.

Panziónk 15 szobával várja pihenni vágyó vendégeit, szobáink 90% klimatizált. Számos kikapcsolódási lehetőséget kínálunk vendégeink számára. Vendégeinknek kontinentális reggelit kínálunk, amelyet szállodánk éttermében 8:00-tól 10:00-ig szolgálunk fel. Szállás nélkül is igényelhető reggeli a szálloda recepciójánál vagy az étteremben.

A reggeli külön igényelhető. Vezeték nélküli, ingyenes internet szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére a közös területeken. Szállodánk a MasterCard, a Visa és a Maestro kártyákat fogadja el fizetőeszközként. Az érkezés napján a szobákat 15 órától lehet elfoglalni, az utazás napján a szobát 10 óráig kérjük elhagyni.

Ha 10 óránál később szeretne kijelentkezni, akkor igényét jelezze a recepció felé. Korai érkezés/késői távozás a foglaltság függvényében térítés ellenében lehetséges (1.000 Ft/óra) A panziót diákszállásként is lehet foglalni, illetve osztályokat is fogadunk. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 15.
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
15 szoba, 53 férőhely
NTAK azonosító: PA22035640