Galerius Luxus Apartman, 19 szoba 42 férőhely

Balatonföldvár - Kőröshegy szőlő borította dombjai között, 4 km-re a Balatontól található az egész évben nyitva tartó Borkúti Panzió és Apartman, ahonnan a völgyben fekvő falu kedves látványa, pár lépéssel feljebb pedig a Tihanyi félszigetre néző, balatoni panoráma tárul a látogatók elé.

Csendes nyugodt fekvése tökéletes a családi vakációhoz, kikapcsolódáshoz, továbbképzések, csapatépítő tréningek lebonyolításához. Összesen 45 fő elszállásolására van lehetőség. Szálláslehetőségek a panzióban: Szobák: 6 db 2 fős szoba és 1 db 3 fős szoba. Egyéb szálláslehetőségeink: Vendégház: 4 szobával, melyből 3 db 2 fős és 1 db max, 4 fős szoba.

Apartmanok: 2 db max. 6 fős és a 2 db 4 fős apartman. Minden szoba rendelkezik saját fürdőszobával, TV-vel, hűtőszekrénnyel, klímával és wifi kapcsolattal, valamint az apartmanok és a vendégház 4 fős szobája minikonyhával és saját terasszal is. Panziónkban van lehetőség konyha használatra.

Különálló családi apartmanjaink 4-6 fő elhelyezésére alkalmas, melyhez saját teakonyha, parkoló tartozik. A panzió melletti nagy füves területen focizni, tollasozni is lehet melyhez a sportszerek rendelkezésre állnak. A közelben kerékpár útvonalak illetve túra útvonalak is megtalálhatóak.

Horgászati lehetőség a közeli halastónál. Látnivalók Kőröshegyen és a közelben: - Kőröshegyi Levendulás - Babárium - Kékajtó Borászat - Kereki Madárkert - József Attila múzeum - Csukás színház -Balatonföldvári kilátó -Zamárdi kalandpark -Igal gyógyfürdő A nyár a Balaton-parton rengeteg szabadtéri programot tartogat a látogatók számára: fesztivál, koncertek, előadások melyet kicsik és nagyok egyaránt élveznek.

Családias légkör, kedvező árak. IFA= idegenforgalmi adó, ami 400 Ft/ fő/éj és 18 éves kortól fizetendő.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
19 szoba, 42 férőhely
NTAK azonosító: PA19001622