FűszáLak Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Nekünk a Balaton a világ közepe. Mindig is álmodoztunk egy balatoni életről. Szívesen mesélünk róla, milyen is ez, de jobban örülnénk, ha inkább Te magad is megtapasztalnád. Bízunk benne, hogy Ön/Önök/Ti is belekóstolhattok az itteni életérzésbe, ha csak pár nap erejéig is.

Ezért hoztuk létre ezt az Apartmanunkat/Vendégházunkat Siófokon, hiszen itt kezdődik a Balaton. Hidd el, itt még a levegő is más. A Balaton nyugtat, a pezsgés feltölt, a lángos illata, még ha drágult is, de az emlékeket felidézi, itt lehet: tervezni, pihenni, szórakozni, nyaralni, kirándulni, egyedül lenni, barátokat-szerelmeket lelni-elengedni-megerősíteni.

Mindent. Hogy miért adtuk a FűszáLak nevet neki? Egy részről Walt Whitman miatt a boldog pillanatok emlékére, más részről ez a gondolat kiséri az utunkat amit Gobbi Hilda fogalmazott meg anno: Egyetlenegy valamivel kacérkodom. A reinkarnációval. Mert nem igaz, hogy nincs folytatás, az lehetetlen.

Kell, hogy legyen, a világ nem szűnhet meg. Én fű szeretnék lenni, mert az kinő, levághatják, letaposhatják, akkor is kinő️ Az Apartmanunk nélküled kedves nyaralni vágyó csak egy ház lenne. Te fogod megtölteni és általad válik Apartmanná. Várunk sok szeretettel és bízunk benne, hogy jó élményekkel térsz haza.

A FűszáLak frissen felújított 80m2-es apartmanunkat kínáljuk a csendre és nyugalomra vágyóknak. A tulaj a ház másik részében él, teljesen külön bejárattal, bármi kérdésben szívesen segít. A tágas nappali, étkező, konyha mellett 1 nagy szoba, 1 lakószoba és 1 fürdőszoba található.

Kényelmesen 4 fő elhelyezésére van lehetőség. A nagyszobában egy franciaágy a lakószobában egy kihúzható kanapé /kényelmesen 1 felnőtt, de akár ketten is vagy 2 gyerek tud aludni. /és a nappaliban is egy nagyobb kanapé helyezkedik el, ott is 1 felnőtt tud aludni. A nappaliban légkondicionáló szolgáltatja a hideget, mely minden helyiségbe bekúszik, ha szeretnénk.

Saját kerttel rendelkezik, így van bográcsozásra, szalonnasütésre lehetőség. Az udvaron jakuzzi melynek a díja napi 5000ft ha igény van rá. A jakuzzi szezonális. Napozóágyakon, kerti bútorokon pihenhetnek, napozhatnak a kedves vendégek. Szép kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Távolság az Apartman FűszáLaktól: Minden séta távolságban van, max. 500m-1km. Szemben 50m-re egy nagy park található, mellette játszótér, fittnes gépek. Élelmiszerbolt 500m Étterem: 200m Főtér, Pláza, Mozi 1km Balaton aranypart: 800m, gyalog 10 perc, kocsival 3perc Állatkert Zoo Siófok Zamárdi kalandpark Biciklijavító az utcában.

Ha szeretnénk két keréken bejárni a környéket akkor a városban a strandokhoz közel található biciklikölcsönzőkben bérelhetünk akár egy napra is kerékpárokat. Cégeknek számlát nem tudunk kiállítani csak magánszemélyeknek KATA EV.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23060777


előzőkövetkező