Furmint Juhfark Apartmanok, 2 apartman 9 férőhely

Furmint Apartman A Furmint Apartman Veszprém város szívében helyezkedik el, közvetlenül a sétáló utcán. A szálláshely nem dohányzó szobákkal, ingyenes wifivel, tágas terekkel várja vendégeit. Az apartman galériás hálószobával, nappalival, zuhannyal rendelkező fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával és étkezővel szolgálja vendégeink kényelmét.

Az apartman elrendezésének köszönhetően ideális akár baráti társaságok részére is. A lakásban 5 vendéget tudunk kényelmesen elszállásolni 2 db franciaágyon és 1 db egyszemélyes ágyon. A város főbb rendezvényhelyszínei pár perces sétával elérhetőek. A Veszprém Aréna 2, 3 km-re, a legközelebbi balatoni strand pedig alig 10 km-re található.

Juhfark Apartman A Juhfark Veszprém város szívében helyezkedik el, közvetlenül a sétáló utcán. A szálláshely nem dohányzó szobákkal, ingyenes wifivel, tágas, világos terekkel, ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Az apartmanba belépve vendégeink a modern étkezőben találják magukat, ahonnan a 2 franciaágyas hálószoba nyílik.

Az igényesen felújított fürdőszobát beépített zuhanyzóval, hatalmas, jól megvilágított tükörrel szereltük fel. A lakás elrendezésének köszönhetően családok, baráti társaságok részére is egyaránt ideális. A lakásban 4 vendéget tudunk kényelmesen elszállásolni 2 db franciaágyon.

A város főbb rendezvényhelyszínei pár perces sétával elérhetőek. A Veszprém Aréna 2, 3 km-re, a legközelebbi balatoni strand pedig alig 10 km-re található.

Ingyenes WIFI
2 apartman, 9 férőhely
NTAK azonosító: EG22042462


előzőkövetkező