Francesca Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szeretettel várjuk újonnan kialakított és hangulatosan berendezett apartmanunkban, Tapolcán a Balaton-felvidéken. A lakás 4 fő befogadására alkalmas. Az apartmanban két hálószoba, egy tágas nappali, jól felszerelt konyha, fürdőszoba, külön helyiségben lévő wc és egy 26 nm-es tetőterasz szolgálja a vendégek kényelmét, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk, az összes tanúhegyre.

A két hálószobában négy fő részére tudunk szállást biztosítani. A nagyobbik hálószobában franciaágy található. A kisebbikben két egyszemélyes ágy. A nappaliban található egy síkképernyős okos tv. Az apartman minden helyiségében elérhető a wifi. A jól felszerelt konyhában kávéfőző, vízmelegítő, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, sütésre, főzésre alkalmas edények vannak.

A lakás teljeskörűen felszerelt, liftes házban található és saját zárt parkolóval rendelkezik. A városközpont 10 perces sétával elérhető. Borászatunk a Somodi Zsolt Borászat Tapolcától 10 km-re Monostorapátiban található és szállóvendégeinknek kedvezményeket biztosítunk, érkezéskor üdvözlő bort készítünk be.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21026708


előzőkövetkező