Fortuna Nyaraló, 3 szoba 5 férőhely

Szeretettel várjuk frissen felújított nyaralónkban Zamárdi felsőn, ahol biztonságban, nyugodt környezetben pihenheti ki magát. A Balaton csupán 50 méterre, az utca végén található, ahol a helyiek által használt bejárón keresztül érhetünk a tóba. A nagyobb strandok 8-10 perces sétával könnyedén elérhetők, a közelben halbüfé.

A ház kétszintes, kényelmes elhelyezést nyújt 4–6 fő részére, az emeleti hálószobák klimatizáltak, a kellemes alváshoz a szúnyoghálóval ellátott nyílászárók és sötétítők (redőny, zsalugáter) is hozzájárulnak, a ház területén ingyenes WiFi áll vendégeink rendelkezésére, törülközőt és ágyneműt biztosítunk.



Földszint: tágas nappali étkezővel, műholdas tv, CD/DVD lejátszó, WiFi jól felszerelt konyha sütővel, főzőlappal, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval hálófülke kétszemélyes ággyal fürdőszoba zuhanyozó, wc, kézmosó Emelet: klimatizált hálószoba franciaággyal és pótággyal, erkély klimatizált hálószoba két egyszemélyes ággyal wc kézmosóval és mosógéppel Az udvarban parkolási lehetőség, hátul, a ház mellett szabadtéri tűzhelyen bográcsozni lehet, egy gömbgrill áll a grillezni szeretők rendelkezésére.

A nyaraló nyilvántartott magánszálláshely. Idegenforgalmi adó 18 év felett a helyszínen fizetendő. Mértéke 500 Ft/felnőtt/éj. Minden további költséget és adót tartalmaz a szállásdíj: áram- és vízdíj, végtakarítás, wifi, ágynemű, fürdőlepedő, strandtörülköző, jutalék a hirdetésért, adó, turizmusfejlesztési hozzájárulás.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: EG19005787


előzőkövetkező