Főnix Panzió, 21 szoba 66 férőhely

Év Szállása 2022 - Szakmai Díj II. hely Pár lépésre a Balaton parttól, kedvező áron kínálunk szállást ellátás nélkül. Reggelizési lehetőség igény szerint a Panzió bárjában folyamatosan bővülő kínálattal, déltől újdonságként Pizza, buborékos gofri, melegszendvics is kapható.

Italkínálatunk jelenleg : kávé készítmények, alkoholos és -mentes italok, teák, forró csoki, termelői szörpök, házi jeges tea. TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY AZ EDDIGI TAPASZTALATOK MIATT LEGÉNYBÚCSÚS ÉS LÁNYBÚCSÚS CSAPATOKAT NEM TUDUNK FOGADNI. A Panzió közel van a központhoz (200 m), családok részére is jó választás. 2021-ben teljesen felújított 21 szobával rendelkező panzió, minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

A tetőtéri szobák balatoni kilátással, saját teraszrésszel rendelkeznek. Az épület klimatizált. A szobákban napi takarítás nincs, de lehet kérni szükség esetén takarítást. A strand a saját kis bekötő úton megközelítve kb 5 perc 300 m. Az épülethez saját kert tartozik, a kertben ping-pong, gyermek hinta, homokozó található.

A panzió rendelkezik egy konyhával felszerelt, két hálószobás apartmannal, amely akár baráti társaságok vagy nagycsaládok részére is ideális. Kisállatot az eddigi tapasztalatok alapján sajnos nem tudunk fogadni. A szobákat délután 14 órától este 19 óráig lehet elfoglalni, elutazás délelőtt 10 óráig történik.

Későbbi távozásra előzetes egyeztetés esetén van lehetőség, ha nem ékezik vendég még aznap a szobába. Miért válasszuk Badacsonyt? A Balaton selymes, lágy, simogató édes vize különösen a családos vendégeknek az öröm forrása, túrára, kalandra csábítanak a dombok, lankák, hegyek.

Gasztronómiai találkára hívnak a borospincék, hangulatos vendéglők, éttermek. A szálláshelyen 2 ágyas- 5 ágyas szobák elérhetőek. Programok, látnivalók a közelben: Folly Arborétum Szegedi Róza ház-Kisfaludy étterem Ábrahámhegyi bornapok Holdfény túra Zenés rendezvények, koncertek Nyáresti zenés vacsorák Badacsonyi borvidék Városnéző kisvonat, tájház Szigligeti vár Salföld Major Hajós programok a kikötőből.

Sok szeretettel várjuk Vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
21 szoba, 66 férőhely
NTAK azonosító: PA20011761


következő