Flamingó Apartmanház, 3 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szállást keres utazásához Hévíz településen? Tekintse meg a Flamingó apartmanház ajánlatát. A panzió három kényelmes apartmanban köszönti a Hévíz településen megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére.

A Flamingó apartmanház által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. 300 méterre található a legközelebbi étterem, 300 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Tófürdő 800méter. Fizetés A foglalások összegét készpénzzel, K&H SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával és OTP SZÉP kártyával tudja kiegyenlíteni. A Flamingó apartmanház a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke . Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül állnak rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21000288


előzőkövetkező