FitBalance Centrum Junior Panzió, 12 szoba 28 férőhely

Magyarország legnagyobb szabadstrandjától mindössze 100 méterre található panziónk, 2023-ben is várja új és visszatérő vendégeit. A négyszintes épület alagsorában mini wellness részleg, szaunával és szoláriummal illetve konditeremmel várja a testüket kényeztetni vágyó vendégeinket.

A földszinten helyezkedik el az étterem, a minden igényt kielégítő konyha, ami alkalmas arra, hogy elkészítsék és efogyaszthassák a vendégeink az otthon megszokott ételeket. Az első és második emeleten pedig a 10 kétágyas és két négyágyas, zuhanytálcás fürdőszobával és wc-vel rendelkező szoba.

Az összes szoba klímával felszerelt, pótágyazható. A négyágyas, két kétágyas szobából áll, kettő közti átjáróval, az erkélyes szobák közül négyből pedig csodás panoráma nyílik a Balatonra. Az épület előtti zárt udvaron parkoló, az épület mögötti tökéletesen csendes, partra néző részen pedig hatalmas, fedett pihenő terasz, medence, ping-pong asztal és bográcsolóhely áll a nyaralni vágyók rendelkezésére.

Aki a kisebb szállodák lehetőségeivel bíró, de árában sokkal barátságosabb szálláshelyen szeretne pihenni az mindenképpen jól választ ha nálunk tölti a nyári szabadságát.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 2. - szeptember 3.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
12 szoba, 28 férőhely
NTAK azonosító: PA20009074


következő