Fifo Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Apartmanunk Hévíz frekventált, de csendes helyén a Tófürdőtől kb másfél kilométerre található. Az apartman egy ház alsó szintjén helyezkedik el. A felső szinten lakó több nyelvet ismerő tulajdonosok segíteni tudnak főleg a környék érdekességei tekintetében. A barátságos és családias környezet garantálja a pihenést.

A légkondi nyáron is a barátságos hőmérsékletet biztosít. A gyógyvizű tó különleges élményt nyújt a gyógyulni vágyóknak. A fürdő zárt része a hagyományos gyógyfürdőzést nyújtja, a kinti strand pedig a gyermekes családoknak biztosít kikapcsolódást. Visszatérve az apartmanhoz, a szobában lévő masszázsfotel a fürdőzés utáni ellazulást nyújtja.

Az apartman közvetlen közelében étterem, pizzéria és élelmiszer bolt található. Rövid sétával elérhető a városközpont. A Kék Templom különleges látványával és az orgona koncertjeivel hívogatja a hívőket és a komoly zenét kedvelőket. Az Egregyi Borhegy nagyobb sétával érhető el, de a kilátás és az Árpád korabeli templom látványa mindenkit lenyűgöz.

A hangulatos borospincékben és borteraszokon többek között meg lehet kóstolni a cserszegi dombok szőlőlevét a cserszegi fűszerest.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22036464


előzőkövetkező