Fészek-lak Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Apartmanunk Balatonfüredtől 3km-re található, a nagyvárosi zajoktól távol. Külön bejárattal és egy 25 négyzetméteres saját kiülővel rendelkezik. A szoba fiatalos kialakítású és a földszinti kialakításának köszönhetően nyáron is kellemesen hűvös. Téli-nyári nyitva tartásunk lehetővé teszi az évszakok váltakozó csodáinak felfedezését.

A Balaton közelségéből adódóan gyorsan elérhetőek a kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek. Ugyanez igaz a kirándulási, gasztronómia területekre is. Wifi korlátlan. Aznapi foglalás-érkezés esetén kérjük figyelembe venni, hogy melegvíz foglalás után min.6 órára rá érhető el. Ősztől-tavaszig 18C hőmérsékletet tartunk viszont valódi tollpaplannal takarózhat, kiegészítő hősugárzó 3-5 ezer Ft/nap.

Nem Jellemző, de rendkívüli esetben takarítási többletköltséget számolunk fel, 5ezer Ft-tól. Eddigi 200 vendég után, 3 esetben került erre sor. Szívesen látjuk, örömmel várjuk. 2021.06.20.-tól szinte teljesen felújítottan nyitjuk meg apartmanunkat. Köszönhető ez a Kisfaludy pályázatnak.

MA19017556 Egyéb szálláshely

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19017556


előzőkövetkező