Fenyves Szálló, 21 szoba 66 férőhely

Tisztelt Vendég. A bejelentkezés nem a szálláshelyen, hanem a Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc utca 16 a szám alatt a Fenyves Hotel recepcióján történik. Legyenek szívesek erre a címre jönni átvenni a kulcsukat, illetve a bejelentkezést lebonyolítani 16:00 és 21:00 között. Grand Berekszálló épülete Balatonfenyvesen helyezkedik el, a Nimród utca 1 szám alatt.

A vendégház grillezési lehetőséggel, kerttel és terasszal is várja vendégeit. A kertre néző szállásegységekhez közös fürdőszoba tartozik. A szobákban ezenkívül egy hűtőszekrény is szolgálja a vendégek kényelmét.Az épületben csoportos nyaralásra is van lehetőség. A környéken a túrázás is a népszerű időtöltések közé tartozik.

A recepció személyzete bármikor készséggel nyújt hasznos információkat a vendégeknek. Hévíz 36 km-re, Keszthely pedig 32 km-re fekszik. A Hévíz-Balaton repülőtér 31 km-re található. A szálláson magyarul is beszélnek. A szálláshelyen bulik, rendezvények legénybúcsúk tartása szigoruan tilos.22 órától csendrendelet van érvényben, a megszegők azonnal kötelesek elhagyni a szállót kártéritési igény nélkül.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 3. - szeptember 9.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
21 szoba, 66 férőhely
NTAK azonosító: KO20018400


előző