Fekete Kutya Vendégház, 1 szoba 4 férőhely

2020 januárban nyílt meg vendégházunk a Keszthelyi hegységben, Keszthely-Hévíz és Sümeg között félúton, a Balatontól 18 km-re, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati csücskénél, a 80 lakosú Vindornyalakon. Nevét kutyáink ihlették, Fuego és Nabu, 2020 januárban másfél, illetve három és negyedéves ivartalan kan, a két örökbefogadott fekete keverékkutya, akiket családtagként szeretünk. 2022 év végén két cica is csatlakozott hozzánk.

A szállás kutyabarát, de mivel most már a cicák is vannak, akik éjjel kint alszanak, és nem mindig félnek a kutyáktól, olyan kutyusokat várunk, akik nem bántják őket, vagy a kertbe engedés előtt a gazdik meggyőződnek, hogy nincsenek ott, vagy pórázzal sétálnak. FONTOS: fűtéshez maximum 20, 5 fokot tudunk biztosítani.

FONTOS: a közvetítő foglalási értesítésekor elküldjük Önöknek a Feltételeinket/Házirendet elektronikus úton.

Magyarok és franciák vagyunk, akik a városi életből csöppentek ide, hogy megvalósítsák és meglegyen mindaz, amit tökéletesnek tudnak képzelni. Élvezzük a varázslatos és inspiráló természetet, az állatokat, és a falusi emberek társaságát, az energiát a zen kisugárzású sztúpa adja, meditálhatunk és alkothatunk, a művészet illata a levegőben van.

Szeretettel várjuk a faluba vágyókat, a kirándulókat, a biciklitúrázókat, a zen-, a csend-, nyugalom- és kényelemkeresőket, az átutazókat, a művészetkedvelőket, a zarándokokat, az állat- és főleg kutyabarátokat, és olyanokat is, akik csak egy kávéra akarnak beugrani. Családias vendégszeretettel várjuk vendégeinket.

A Fekete Kutya a Keszthelyi-hegység egyik völgyében található.

A környék a magyarországi turizmus egyik legkiterjedtebb és legkedveltebb zónája, innen minden irányba 25 km-es körzeten belül a turisták által közkedvelt látnivalók, szórakoztató- és üdülőhelyek varjak az idelátogatókat, többek között túrautak, vadvilág, termálfürdők, Balaton-part, középkori várak, kastélyok, kalandparkok, a buddhista sztúpa és meditációs központ, joga, lovaglás, golfpályák és helyi borok...

A módos parasztházunk felújításakor arra gondoltunk, hogy a bazaltkőből épült istállót is megmentjük és újra hasznosítjuk. Így jött létre a magyar-francia családi vállalkozás, a Fekete Kutya szálláshely. Az épület a főház mögött helyezkedik el. Szem előtt tartottuk, hogy vendégeink kényelmét a hagyományos elemeket megtartva egy modern szállás biztosítsa.

Belül kitakarva hagytuk a kőfalat, új, belülről látható parasztfödémmel erősítettük meg a tetőszerkezetet. A konyha is minden szükséges eszközzel újonnan van felszerelve.

Konyha - Nappali : - akadálymentesített bejárat, de más, mozgássérülteknek speciálisan kiépített szerelvényekkel nem rendelkezik - hűtőgép - mosógép - kerámia főzőlap - mikrohullámú sütő - kávéfőző - kenyérpirító - tányérok, evőeszközök, poharak, bögrék - kinyitható, kétszemélyes kanapéágy, 160 cm széles - négyszemélyes étkezőasztal - konyharuha, ágynemű - tisztítószerek - ruhásszekrény Szoba - franciaágy, 160 cm széles - ágynemű - két éjjeli szekrény éjjeli lámpákkal - ruhásszekrény - A szobáról készült képen látható tévé jelenleg egyetlen csatornát sem sugároz.

Fürdőszoba : - mosdó, zuhanyzó, wc - tisztálkodási szerek - törölközők - vasaló (kérésre) és vasalódeszka - száritóállvány Egyéb - internet hálózat - ételrendelés lehetőség a zalaszántói Turul vendéglőből, kérje az étlapot nálunk. A vendégház annyira új, hogy a kertben még van pár tennivaló, de szépen alakul.

A félhektáros területen még fel kell újítani a régi kutat, a nagy bazaltköveket fel kell használni, még több díszfát szeretnénk ültetni. A későbbiekben pedig terasztetőt is szeretnénk építtetni FONTOS feltételek : - A vendégház üzemeltetőjének kötelező számlát kiállítani az ügyfél számára még akkor is, ha a vendég nem tart rá igényt.

Ehhez egy névre és számlázási címre van szükségünk. Amennyiben Ön nem szeretné ezt a személyes adatot kiadni, így jogunkban áll megtagadni tartózkodását a díj visszafizetése nélkül. - 2021 évtől kötelező a vendégek okmányainak szkennelése.

Amennyiben Ön szeretné ezt megtenni, kérjük töltse le a Vendégem applikációt, és még az érkezés előtt tegye meg az okmányolvasást több infó itt: vizainfo.hu, vagy a szálláshelyre érkezéskor át kell adni a vendégház üzemeltetőjének az okmányait.

Amennyiben Ön egyik megoldást sem szeretné, jogunkban áll megtagadni tartózkodását a díj visszafizetése nélkül. - Nyílt láng használata tilos a vendégházon belül, a kertben előre megbeszélt időpontban lehet tüzet rakni, valamint dohányzás kizárólag az udvaron lehetséges. - Ágyneműt, törölközőt, tisztálkodási eszközöket, 2 tekercs wc papírt, valamint pár napra elegendő kávét, teát, sót, cukrot biztosítunk. - Takarítás az egy hétnél tovább tartózkodó vendégeknél hetente egyszer.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20003861