Fazekas Vendégház, 8 szoba 16 férőhely

Szobák, szolgáltatások Hat kényelmes szobában, egy lakosztályban, egy teljes házban és egy apartmanban szállhatnak meg Balatonkeresztúr településen a Fazekas Vendégház Balatonkeresztúr vendégei.

A szállásadó örömmel fogadja gyermekek érkezését is, asztali etetőszékkel, kisággyal, gyerekágyneművel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, fürdetőkáddal, járókával, trambulinnal, hordozható kisággyal és játszószobával biztosítja a komfortos üdülést az egész család számára. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban, lakosztályokban és apartmanokban működő klíma (az adott szobák, lakosztályok és apartmanok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére.

Az apartman 35 m2-es, 1 hálószobával, 1 fürdőszobával, 1 wc-vel, 1 konyhával és 1 terasszal felszerelt. Az apartman saját kerttel vagy udvarral is rendelkezik. A Fazekas Vendégház Balatonkeresztúr által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés A Bél Mátyás Látogatóközpont 400 méterre, a Tibeti Kulturális Központ 1.3 km-re, a Bokros-hegy 1.7 km-re, a Balatoni strand 800 méterre található. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 350 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 200 méterre van.

A helyszínen lehetőség van bográcsozni, grillezni és szalonnát sütni. Fizetés Foglalását átutalással, készpénzzel, K&H SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával és MBH SZÉP kártyával tudja kifizetni. A foglalás visszaigazolása után a Fazekas Vendégház Balatonkeresztúr 30% előrefizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 10:00.

A munkatársak magyarul és németül tudnak kommunikálni. Szallas. hu értékelés 9, 8-as pontszámot ért el és Kiváló minősítést kapott 55 értékelés alapján a vendégház a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA23056403


előzőkövetkező