Faház a kertben, 2 faház 8 férőhely

A Faház a kertben apartmanházak Balatonkenese központjában helyezkednek el, csupán néhány perc sétára a főbb látnivalóktól és szórakozási lehetőségektől. A festői környezet, az élénk belvárosi élet és a nyugodt, természetközeli környezet egyaránt vonzóvá teszi ezt a helyet.

Az apartmanok ideális kiindulópont a környék felfedezéséhez. Könnyen megközelíthetőek innen a helyi nevezetességek, éttermek, kávézók és üzletek. (Strand 900 m) Az apartmanházakban kényelmesen elhelyezkedő szobák kiváló választást nyújtanak mind az egyéni utazók, mind a családok, mind pedig a baráti társaságok számára.

Mindegyik szállásegység modern berendezéssel és minden kényelemmel felszerelt, hogy otthonos érzetet nyújtson. Vendégeink kényelmét számos szolgáltatás és felszereltség teszi teljessé. Az apartmanok privát terasszal rendelkeznek. A kertben található napozóterasz tökéletes hely a pihenésre és a relaxálásra.

Emellett a vendégeink számára lehetőség van szalonnasütésre, grillezésre és bográcsozásra is. Várjuk Önt és kedves családját vagy barátait szeretettel a Faház a kertben apartmanházban, ahol otthonos környezetben élvezhetik Balatonkenese varázslatos hangulatát és kényelmét.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
2 faház, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA24089423


előzőkövetkező