Eszter Apartmanház, 4 apartman 12 férőhely

Balatonkeresztúron a centrumban található apartmanházunk. Közel van a Balaton, szép környezetben várom kedves vendégeimet. Kisebb-nagyobb csoportok is jelentkezhetnek. Akár 2 fő nyaraltatását is vállalom. Az apartmanház 4 külön bejáratú részből áll. Az apartmanház EGYBEN NEM vehető ki.

Az udvarra néző földszinti részben 2 szoba, nappali, fürdőszoba, konyha található. A férőhelyek száma 4 fő, televízió használattal, nagy terasszal, kerti bútorral. Az emeleten 3 szoba áll a vendégek részére, 6 férőhellyel, konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel, tágas nagy nappalival, filagóriával.

A kerti különálló kis apartmanban 2 fő részére kínálok nyugodt pihenést, nagy udvarral, fürdőszobával, televízióval, konyhával, kerti bútorral. Az utcára néző kis apartmanban szintén 2 fő részére tudunk szállást adni, zuhanyzós fürdőszobával, főzőfülkével, fedett terasszal.

Mindkét strandhoz kb 500 m a távolság (szabad és fizetőstrand), üzletek, éttermek a közelben vannak, fiatalok részére disco. Autóval a kamerával megfigyelt udvarban zárt helyen parkolási lehetőség van, vagy három autó részére az apartmanház előtt is lehet parkolni. Minden apartmanhoz kerti bútor és terasz tartozik, közös használatú filagóriával, és hintaágyakkal.

A kamera felvételeket kizárólag károkozás esetén nézzük vissza. A törvényi előírásoknak megfelelően a szállás elfoglalásakor személyi okmányaikat okmányolvasó segítségével továbbítanunk kell a VIZA rendszerbe, ezért ezeket érkezéskor szükséges bemutatni. A szálláshelyen csak a foglalt és bejelentett vendégek tartózkodhatnak, változás esetén kérjük az azonnali bejelentést, illetve engedélykérést.

Mivel közös bejárat és közös udvar van, ezért kisállatokat nem áll módunkbank fogadni, a többi vendégre való tekintettel. Bográcsozási és tűzrakási lehetőséget nem tudunk biztosítani.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 4.
4 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19009943


előző