Enzír Vendégház, 2 szoba 6 férőhely

Az Enzír Vendégház díjmentes udvari parkolóval, kellemes, zárt kerttel, egy 4 ágyas szobával és egy 2 ágyas hálófülkével, nappalival, fürdővel, hangulatos fedett terasszal és egy nagy étkezős konyhával várja kedves vendégeit a Balaton-parttól/strandtól 650 m-re Vonyarcvashegyen.

A pihenés ideje alatt a vendégház teljes mértékben a vendég család rendelkezésére áll. A 2022-es nyáron a vendégház már SZÉP kártya elfogadóhelyként működik. Ha szeretne kimozdulni otthonról, mégsem szeretne idegenek között lenni, nálunk otthonra talál. Ideális helyszín családoknak, rokonoknak a Balaton partján.

Mi már várjuk a találkozást. Szeretettel és tisztasággal várjuk kedves vendégeinket. Büszkék vagyunk rá, hogy a hozzánk látogató családoktól nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Vendégeink fáradtan érkeztek, és feltöltődve, boldogan távoztak. Idén sem vágyunk kevesebbre.

Reméljük, találkozunk. A keszthelyi Festetics-kastély, a gyógyító Hévízi-tó, a különleges kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a titokzatos Tapolcai-tavasbarlang, esetleg a misztikus zalaszántói Béke Sztúpa, de akár a különböző vizes sport lehetőségekkel jól felszerelt, környező strandok (Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök), mind hozzájárulnak a pihenés varázslatához.

A családok számára igen ideális vendégház 1, 9 km-re fekszik a Szent Mihály-dombtól és a Szent Mihály-kápolnától, 1, 1 km-re Kitaibel Pál-kilátótól, és 3, 5 km-re Keszthelytől. Szeretettel várjuk Önöket. (NTAK reg. szám: MA-2-0-0-1-5-1-6-4)

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20015164


előzőkövetkező