Egy Csipet Csoda Vendégház, 2 szoba 6 férőhely

Szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyó családot, vagy párokat akik szeretnének elbújni a város zajától és élvezni szeretnék a nyugalmat a friss levegőt és a szabadságot. A külvilággal való összeköttetést igény szerint a vendégház területén elérhető Wifi hálózat segíti elő.

Igyekeztünk mindent elkövetni, hogy vendégeink minél komfortosabban érezhessék magukat és kipihenten- élményekkel telve, elégedetten hagyják el vendégházunkat, hogy minél előbb újra köszönthessük őket nálunk.

Amit vendégházunk kínál: Kültér: -Nyugodt (szomszéd mentes) kikapcsolódás mesés környezetben, -fogalkozásmentes 6 személyes (nem sós) dézsafürdő vízforgatóval, klóros fertőtlenítéssel (nem fontos fával fűteni de igény szerint megoldható ezért foglalkozásmentes) -nagy méretű(kb.50m2) fedett terasz -nagy méretű étkező a teraszon -2db. fészek hinta gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt (120kg.



terhelhetőségig) -szalonnasütési és bográcsozási lehetőség -kültéri jól felszerelt konyha, mosogatóval, gáz grillel, gáz főzőlappal -nagy méretű játszóház gyermekek részére csúszdával -gyermekeknek rajzoló fal, gyerek játékok, a gyermekek a terasz padlójára is nyugodtan rajzolhatnak, a rajzoláshoz a krétát biztosítjuk -kerékpárok melyekkel a környék könnyedén bejárható Beltér: Vendégházunk teljes egészében( alsó-felső szinten) klimatizált, télen a meleget az alsó szinten padlófűtés a felső szinten elektromos fűtőpanelek biztosítják.

Beltér alsó szint: -Konyha: Teljesen felszerelt mosogatógéppel, hordozható indukciós főzőlappal, hűtőgéppel, szagelszívóval -Étkező: nagy méretű étkezőasztal, etetőszékkel -Nappali: nagy méretű tv-vel kinyithatós két személyes kanapéval fotelekkel -Gyerek játszó sarok: rajzoló fallal, rajzoló asztallal, játékokkal, játéktárolóval -Fürdőszoba: zuhanyzóval, kézmosóval, hajszárítóval, mosógéppel, fürdető káddal, gyermekeknek fellépővel, wc-vel -Külön Wc kézmosóval Beltér felső szint: -Előtér: gyerek kuckóval mely 2 gyermek részére nyújt alvási lehetőséget 200140cm-es matraccal, okos tv-vel mese nézési lehetőséggel, 2db babzsákkal akasztós szekrénnyel és 2db kis szekrénnyel -Szoba 1: nagy méretű francia ággyal, éjjeli szekrénnyel, ruhás szekrénnyel, okos tv-vel felszerelt -Szoba 2: két különálló nagy méretű ággyal (igény szerint összetolható) éjjeli szekrénnyel, ruhás szekrénnyel, okos tv-vel felszerelt Kikapcsolódási lehetőségek a közelben: Horgásztó mesés környezetben, horgászoknak vagy csak egy kis kirándulás esetére is alkalmas.

kb 5 perc sétára vendégházunktól. Sporthorgászatra napijegy vásárlása ellenében van lehetőség kizárólag érvényes országos horgászengedély megléte mellett.

Igény esetén a közeli Mile borászat borait tudják kedves vendégeink megkóstolni egy borkóstoló keretében vendégházunkban a borászat tuajdonosának előadásában (díjköteles program, részletekről érdeklődjön) Lovaskocsikázás: igény esetén lovaskocsival körbe kocsikázhatják a falut érintve a horgásztavat is. (díjköteles program, részletekről érdeklődjön) Lovaglási lehetőség: a közeli Mi Kis Lovardánk-ban lehetőség van lovaglásra. (díjköteles program, részletekről érdeklődjön) FONTOS.: Vendégházunk a kulturált szórakozásra vágyó vendégeknek készült szívünk minden szeretetével.

Ez nem azt jelenti, hogy a szálláshelyen zenehallgatás kulturált bulizás tilos lenne, hiszen számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink a legnagyobb megelégedéssel és jó élményekkel távozzanak tőlünk és az újonnan érkező vendégeink is ugyanazt a minőséget élvezhessék mint a távozók.Ezért kérünk mindenkit a vendégház berendezéseinek és környékének megóvására illetve az alábbi házirend betartására.

Szeretettel várunk minden pihenni és kikapcsolódni vágyó vendéget.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22051892