Dolce Vita Hotel, 20 szoba 44 férőhely

2016 év végén nyitotta meg kapuit a 10 szobás Dolce Vita Hotel, amely 2020 nyarán 5 szobával bővült. Továbbá 2023 év elején újabb 5 szoba került kialakításra. Elhelyezkedését tekintve érdemes tudni, hogy a központtól mindössze 5 percre Veszprém felé található. A parttól mintegy 15-20 percnyi sétára.

A Hotel nyugodt környezetet biztosít a pihenéshez. Szobáink kialakítása révén hotelünket inkább felnőtt párok veszik igénybe, ám újabb szobáinkat előszeretettel foglalják gyermekes családok. Babaágy, fürdetőkád és etetőszék korlátozott számban biztosított. Teraszaink és napozó ágyaink kellemes helyet biztosítanak egy csésze kávé vagy pohár bor elfogyasztásához.

Jakuzziból és egy kombinált szaunából álló mini wellness részlegünk igénybevételéhez további információkat recepciós kollégáinktól kaphatnak, ugyanitt fürdőköpeny és fürdőlepedő bérlésére is van lehetőség. Az újonnan kialakított épület szép környezetben, kellemes szobákkal és kedves, fiatalos személyzettel várja a vendégeit.

A szobák kényelmes franciaággyal, LCD TV-vel, minibárral és légkondicionálóval felszereltek, továbbá értékeik megőrzésére széf biztosított. A szobákban törölköző, mini tusfürdő és hajszárító bekészített. Az internet és a zárt parkoló ingyenes. A hotelhez tartozik egy tágas kávézó, ahol reggelizésre, ital fogyasztására is van lehetőség.

Hotelünkben kisállatot nem áll módunkban fogadni. A svédasztalos kontinentális jellegű reggelit az ár tartalmazza. Kérjük vendégeinket, a reggelit illető különleges igényeiket a foglalásnál előre jelezzék. Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót: 500 Ft/fő/éj.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
20 szoba, 44 férőhely
NTAK azonosító: SZ19002633


előző