Csordanyom Nyaraló, 8 szoba 20 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szállást keres utazásához Siófok településen? Tekintse meg a Csordanyom Nyaraló Siófok ajánlatát. Barátságosan berendezett, kényelmes szobában, teljes házban és nyaralóban szállhatnak meg Siófok településen az üdülőház vendégei. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely parkolójában hagyni.

A szobák és a nyaralók saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A nyaraló 100 m2-es, benne nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc, konyha és terasz rendelkezésre áll. A nyaraló saját udvarral vagy kerttel is rendelkezik.

Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon.

Elhelyezkedés 2.9 km-re található a Petőfi Sétány, 1.8 km-re a Szent Anna kápolna, 4.7 km-re az Aranyparti szabadstrand, 2.1 km-re az Ásványmúzeum, 2.2 km-re a Siófoki Víztorony és Kiállítás, 2.2 km-re a Siófok hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 7.9 km-re a Heineken Balaton Sound 2024, 2.9 km-re az Óriáskerék, 7.4 km-re a Bella Állatpark, 2.2 km-re a Sió Zsilip, 2.9 km-re a Plázs. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. 200 méterre van a legközelebbi étterem.

A helyszínen lehet bográcsozni, grillezni és szalonnát sütni is. Fizetés Készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglaláshoz a Csordanyom Nyaraló Siófok a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. Szallas. hu értékelés 7 vendégértékelés összesítése alapján 8, 7-es pontszámmal Jó minősítést kapott a Szallas.hu-n az üdülőház.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
8 szoba, 20 férőhely
NTAK azonosító: PA21001477


előzőkövetkező