CsillagVár Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Siófok belvárosában, családi házas csemdes utcában található a házunk, aminek a hátsó házrészét alakítottuk ki kényelmes családbarát, gyerekbarát apartmannak. Teljesen elszeparált, privát kertrész, és terasz tartozik klimatizált apartmanunkhoz. Kertben: napágyak, hinták, ping-pong asztal, mérleghinta található.

Házba belépve egy kis előrész ahol található a kinyitható kanapé és a szekrény is. Onnan nyílik a szoba amiben 1 légtérben van a konyha, étlező, és az ágyak. Innen nyílik a fürfőszoba. wifi, hűtő, Mikró, vízforraló, kávéfőző, babakád, etetőszék, bili, felszerelt konyha van.

Aranypart, Plázs, Nagy stramd, szabad strand 700 m- en belül, 15 perc sétára található. Közelben játszótér, boltok, Pósta, gyógyszertár, Pláza, kikötő stb. Elsősorban családoknak ajánlom a szállást, akik pihenni, nyaralni szeretnének. Bulizós, hangosabb társaságok kérem ne foglaljanak.

Ez a szállás 5 férőhelyes, de caak 4 felnőttnek kényelmes. Kinyitható kanapé: 140×200 as, amin 2 gyerek, vagy max 1 gyerek és 1 felnőtt fér el kényelmesen. Trambulint minden gyerek használhatja, ami a mi kertrészünkben van.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22044548


előzőkövetkező