Csigaház Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Badacsonyörs csendes utcájában, könnyen megközelíthető, új építésű apartman földszinti lakása várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A ház elhelyezkedése alapján ideális választás a természetet kedvelő, kirándulók, illetve családok részére. Kerékpáros és gyalogtúra útvonalak találhatók 50-100 méteren belül, 200m távolságra kulturált játszótér, futballpálya és szabadidő park van, kijelölt tűzrakóhellyel.

Badacsonytomaj városi strandja 2, 8 km, a 71-es számú főút és vasútállomás 1 km távolságra található, így semmi sem zavarhatja meg a vendégeink nyugalmát.

Az apartman kialakításakor nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi, kényelmes berendezésekre, minden igényt kielégítő felszereltségre és nem utolsó sorban a harmonikus megjelenésre. 2 hálószoba, nagy, amerikai konyhás nappali, kényelmes zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba, 2 wc, nagy méretű terasz és a környező hegyek csodás látványa fogadja a hozzánk érkezőket. Parkolás zárt udvaron belül, illetve a kerítésen kívül kialakított parkolóhelyeken lehetőség.

A badacsonyi borvidék számtalan pincéje kínál lehetőséget a kiváló borok kóstolására akár gyalogtávon belül, de egy kellemes séta alatt a Balaton-felvidék legszebb arborétuma is elérhető. A megannyi kulturális program, a nagyszerű gasztronómia és az egyedülálló természeti környezet igazi tartalommal tölti meg pihenés napjait.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA24089720


előzőkövetkező