Családbarát nyaraló, 4 szoba 12 férőhely

A ház Balatonkenesén a strandtól 300 méterre, védett helyen, a főúttól 30 m-re található. A telek kb. 1000 m2-es, fákkal, tűzrakó hellyel, egy 35m2-es féltetővel. A nyaraló védettsége és a nagy füves, fás, bokros kert lehetővé teszi akár két-három család részére a tökéletes kikapcsolódást.

A környék nevezetességei, látnivalói lehetővé teszik, hogy akár kevésbé jó idő esetén is tartalmasan töltsék a el nyaralásukat. Elhelyezés: A ház 80 m2 alapterületű, kétszintes, 2021-ben újították fel.Az alsó és a felső szint is légkondicionált. Az alsó szinten található két fürdőszoba (az egyik külső bejárattal), nappali-konyha-étkező (majdnem egy légtérben), pince és egy háromágyas szoba.

A nappaliban van egy kinyitható kétszemélyes kanapé. A felső szinten található két hálószoba (3 és 5 ágyas) és egy nappali egy fekvőhellyel. A felső szint kb 60 m2-es. A házban max. 12 fő részére van szállás. Szolgáltatások: Családi kedvezmény, csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, grillezõhely, kerékpározás, nemdohányzó szobák, önálló vendégház, saját kert, zárt parkoló, családbarát, bababarát.

Tollaslabda pálya, petang, tűzrakóhely bográccsal és boronatárcsával, búbos kemence, gyermekjátékok, pince.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 15. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG20002468


előző