Club Golden Beach Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Club 218-ban található Golden Beach Lakás apartmanunk 20 méterre fekszik a Balaton partjától kényelmessé téve a víz megközelítését. Az apartman egy lakás minden előnyét magában hordozza 1-6 fő részére, így tökéletes pihenést biztosítva vendégeinknek. A teljes apartmant 2017-ben felújítottuk.

A nappaliban egy kihúzható két személyes kanapéágy található, valamint két külön hálószoba franciaágyakkal. Az apartman saját 11 négyzetméteres erkélyéről pedig csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. A fürdőszobában modern zuhanyfal és berendezés kínál kényelmet, azonban az épület saját wellness részlege erre sokkal alkalmasabb.

A konyha jól felszerelt és minden eszköz megtalálható benne (főzőlap, sütő, mikrosütő, kenyérpirító, kávé és teafőző, mosogatógép, edények, étkészlet) egy finom ebéd elkészítéséhez, melyet a nappalival egyben lévő étkezőben kényelmesen elfogyaszthatunk.

Amennyiben szívesebben ennének egy étteremben könnyű dolguk van, ugyanis az épület a Petőfi-sétány közvetlen közelében helyezkedik el, mely számos étteremnek, kávézónak és cukrászdának ad otthont. A nappaliban és a hálóban található LCD TV-k is segíthetnek a kikapcsolódásban.

Az apartman ház 4 csillagos hotel színvonalú 400 négyzetméteres wellness részlege korlátlanul és ingyenesen használható egész évben, melynek különlegessége, hogy kialakítása révén innen is remek kilátás nyílik a Balatonra, így a két nagy kő jakuzziból is élvezhetik a kilátást.

A medence 125 cm mélységű (26 celsius fok hőmérsékletű) és 15x10m méretű, ami mind az úszásnak, mind a családi strandolásnak megfelelő teret biztosít. A wellness különlegessége, hogy külön babáknak és gyermekeknek méretezett (30 celsius fok hőmérsékletű) medencét is biztosít a kisgyermekes családok részére.

Ezeken kívül két eltérő hőmérsékletű szaunát is találunk illetve több relaxációs pihenő ágy segíti a kikapcsolódást. Mindemellett fitnesztermet is biztosít az edzeni vágyóknak. A wellnessben található továbbá gőzkabin valamint a gyermekeknek a kertben fa játszóvár és homokozó.

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a wellness részleg szeptember 1. és május 31. között keddenként nem üzemel, a szauna 15:00-tól 21:00-ig tart nyitva. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a társasház wellness részlege karbantartás miatt február 5-24. között ZÁRVA tart. Gépjárművét biztonságban tudhatja az apartmanhoz tartozó őrzött mélygarázsban.

Mi, merre, milyen messze? parti sétány --- 200 m étterem --- 100 m strand --- 10 m horgászlehetőség --- 10 m városközpont --- 1500 m kikötő --- 1800 m Jókai-park/játszótér --- 1500 m vasútállomás --- 1600 m távolsági buszmegálló --- 1000 m

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20018212


előzőkövetkező