Centrum Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Kedves Vendégünk, a Centrum Apartman Siófok központjában, a A Fő tértől 10 méternyire, a Víztoronytól 30 méterre található. 2019-ben került kialakításra, teljes át- és felújítás után. Szívesen várjuk egész évben azokat a családokat, párokat, magányos utazókat, akik a Balaton fővárosának minden lehetőségét karnyújtásnyira szeretnék tudni, ugyanakkor csendes, intim helyen szeretnének megpihenni éjszakánként.

A 41nm-es földszinti (2lépcsőfok leküzdése szükséges) apartman egy légterű, csak a fürdő leválasztott, 3-4 fő számára kényelmes, +1 fő elhelyezésre van lehetőség, esetleg (kinyitható kanapén a nappali-étkezőben). Elhelyezkedéséből adódóan minden amire egy nyaralás alatt szükség lehet egy perc alatt elérhető. (pékségek, üzletek, kávézók, éttermek, busz- és vonatpályaudvar, bankok, posta stb.).

A fizetős strand 5 perces sétányira fekszik, csak úgy, mint az éjszakai élet központja, a Petőfi sétány, illetve a Plázs. Az apartman teljesen körűen felszerelt, konyhája egyszerűbb ételek főzésére is alkalmas. Vendégeink kényelmét szolgálja a légkondicionálás, mosó- és mosogatógép.

Internet, saját Wi-Fi elérés, Kábel TV rendelkezésre áll. Saját gépjárművel érkező utasaink autójának parkolás díjmentesen megoldható 5 perc séta távolságban, őrizetlen körülmények között. Amennyiben ez nem felel meg, úgy segítünk megoldást találni (térítés ellenében).

A COVID19-re való tekintettel szeretnénk felhívni figyelmét, hogy ingatlanunkat nyaralása alatt kizárólag az Önnel érkezők használják, így könnyen elkerülhető minden érintkezés más személyekkel. Érkezéskor és távozáskor a velem szükséges érintkezést könnyen tudjuk minimálisra csökkenteni, akár a szabadban elvégezni.

Takarításnál (az eddigiekhez hasonlóan) fertőtlenítőt használunk, kézfertőtlenítőt helyezünk el amennyiben igénylik. Bízunk benne, hogy a pillanatnyi helyzet ellenére felhőtlen és pihentető napokat tud majd nálunk eltölteni és ezért meg is teszünk mindent. Sok türelmet és jó egészséget kívánunk.

A szállásdíj tartalmazza a közüzemi költségeket, beleértve a hűtés-fűtés díját is, valamint a végtakarítást. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk. 2021-től a Kisfaludy programnak köszönhetően rendelkezésre áll 2db SUP, melyet előzetes egyeztetést követően vendégeink térítés mentesen használhatnak.

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely 400.-HUF/fő/felnőtt, illetve a kauciót. A kaució összege 50.000.-/foglalás, mely teljes egészében visszafizetésre kerül az apartman visszavételekor, amennyiben az átadáskori állapotban történik az meg. Fiatal társaság esetében a kaució összege lényegesen magasabb lehet.

Szálláshely azonosító: MA-20010973 Szálláshely regisztrációs száma: T-4KNIPTB

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20010973


előzőkövetkező