Central Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Central apartman Hévíz központjától 400 m-re a Centrum apartmanházban található. Hévízi-tótól 400 méterre, a Kék templomtól pedig 300 méterre. Az apartmanban található egy külön álló hálószoba franciággyal, egy tágas nappali kihúzható széles kanapéággyal és egy kanapéval.

A nappaliból nyílik egy erkély is. Az apartman része egy teljesen felszerelt konyha, étkező. A konyhasarokban mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, sütő-főzőlap, vízforraló, mosógép áll rendelkezésre. Saját használatú kádas fürdőszoba hajszárítóval is felszerelt. A szálláson légkondicionálás, síkképernyős kábel-TV, ingyenes WIFI szolgálja a vendégek kényelmét.

Saját WIFI a szobában. Az apartmanház lifttel felszerelt és saját parkolóval rendelkezik. Az apartman ideális kettő, négy fő részére. Apartmanunkat ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a központi fekvésű, ám mégis csendes környezetben található apartmant. Központi fekvése miatt ideális minden korosztály számára még családoknak is.

Közelben számos vendéglátó egység és üzlet található. A szemközti hotelben wellness lehetőség is igénybe vehető felár ellenében. A Balaton közelsége számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséget rejt magában. Továbbá Zalakaros, Kehida is több zárt és nyitott wellness programokkal várja az oda látogatókat.

Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19019140


előzőkövetkező