Casa Blanca Apartman II, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Balatonfenyves településen a Casa Blanca Apartman II. Balatonfenyves. Az apartman kényelmes apartmanban köszönti a Balatonfenyves településen megszállni kívánó vendégeket. Kisággyal, gyerekágyneművel, asztali etetőszékkel és fürdetőkáddal a szálláshely szeretettel várja Önt és teljes családját is.

Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére. Fürdőszoba van az apartmanban. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak.

A helyszínen lehetőség van bográcsozni, grillezni és tárcsán sütni-főzni. Fizetés A foglalások összegét készpénzzel, bankkártyával, K&H SZÉP kártyával, MKB SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 09:30.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG23055955


előzőkövetkező