Búzavirág Házikó, 1 apartman 5 férőhely

Várjuk szeretettel a Búzavirág házikóban, egy teljesen felújított, különálló apartman kisházban Cserszegtomajon, a Balatonpart, Hévíz és Keszthely között. Elhelyezkedés: A Hévízi tófürdőtől és a díjnyertes Balatoni strandoktól 8-15 percre, Keszthely nevezetességeitől 3 km-re található a cserszegi fűszeres szülőhazája.

A festői dombok között fekvő falu barátságos, nyugodt, kertvárosias zöldövezetében lévő szállás egy szép játszótér mellett fekszik, élelmiszerbolt, étterem, cukrászda kb. 300 méteres távolságban. A közelben lovarda, kiváló kirándulási lehetőségek, túraútvonalak, hőlégballon felszálló, és számtalan egyéb érdekesség található a környéken.

Reziben a Dínópark és a vár, a Festetics kastély, a modellvasút és vadászati kiállítás, a hintómúzeum, a bivaly rezervátum, az állatpark és állatsimogató is 10 percen belül elérhető. A szálláshely: A frissen felújított apartmanház földszintje 40 m2, ahol a konyha, étkező, nappali, és fürdőszoba - wc helyiség található.

A tetőtérben kialakított galéria 28 m2, ahol két egyszemélyes ágy és egy kétszemélyes kihúzható ágy, valamint a földszinten egy kétszemélyes kanapé ágy van, minden új és kényelmes. Jól felszerelt gépesített konyha, mosogatógép, mosógép, modern tűzhely és sütő, tányérok, edények, evőeszközök, vízforraló, pirító, fagyasztós hűtő áll a vendégek rendelkezésére.

A fürdőszoba kádas – zuhanyzós. A légkondicionáló térítés ellenében használható. A nappaliból nyílik a terasz kinti étkező asztallal és kényelmes kerti székekkel, valamint tető alatti pihenő verandával. Az apartman egyterű, a konyha – étkező részt a cserépkályha választja el a nappali résztől, és az emeleti háló két oldala is egy térben van.

Ezért inkább családnak, párnak, vagy összeszokott barátoknak ajánljuk az apartmant. A füves, fás udvarban homokozó, bográcsozó és grillezés lehetősége, valamint a játszótér közvetlen szomszédsága nyújt szórakozási lehetőséget gyermekes családoknak. A parkolás ingyenes a ház előtt. Érkezés 14 órától, távozás 10 óráig.

A házon belül tilos a dohányzás. Az apartmanban állatot nem fogadunk. Zajos, hangosan bulizó, italozó társaságokat nem fogadunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22041859


előzőkövetkező