Bungalow Park, 10 szoba 20 férőhely

Szeretettel várjuk kedves pihenni, üdülni vágyó vendégeinket Balatonboglár zöld övezetében a Bungalow Parkban. Az első 2 Faház 2020/2021-ben teljesen felújításra került. : 121-es és 122-es számú Faház 2 hálószoba, étkező, teakonyha, és egy új fürdőszoba található wc-vel.

A házak előtt fedett terasz ülőgarnitúrával és közvetlenül mellette pedig külön parkoló áll vendégeink részére. A házak felszereltsége: Led Televízió, hűtőszekrény, mikró, 2 égős gáztűzhely, edények, poharak, tányérok, evőeszközök, ruhaszárító. A faházak alapterülete 44 m2.

Itt kisállatot nem áll módunkban fogadni. A további 3 faház 2020/2021-ben részben felújításra került. : 123-as, 124-es, 125-ös Faház 2 hálószoba, étkező, teakonyha, és egy zuhanyzó-kézmosó található wc-vel. A házak előtt fedett terasz ülőgarnitúrával és közvetlenül mellette pedig külön parkoló áll vendégeink részére.

A házak felszereltsége: Led televízió, hűtőszekrény, mikró, 2 égős gáztűzhely, edények, poharak, tányérok, evőeszközök, ruhaszárító. A faházak alapterülete 40 m2. Itt nem áll módunkban kisállatot fogadni. KÉRJÜK, TEKINTSÉK MEG KÉPEINKET A helyszínen ingyenesen igénybe vehető az úszómedence(kültéri), gyermekpancsoló és gyermekmedence(kültéri), játszótér, grillező és bográcsozási lehetőség.

Ingyenes Wi-Fi hozzáférés a recepción. Vendégeket min. 4 éjszakától fogadunk. Törölközőt nem biztosítunk vendégeinknek. A város központja, a bank, posta, üzletek, a Balaton 2 km-re van a Bungalow Parktól. Bevásárlási lehetőség: Tesco 700 m Az M7-es autópálya lejárójától már látható az üdülőfalu, ahol a Bungalow Park található.

A BB Borkombináttal szemben találják meg bejárónkat. Kérjük a leendő kedves vendégeinket, hogy érkezés előtt tekintsék meg a mellékelt térképet a könnyebb megérkezés céljából.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 30.
Wellness szolgáltatások
10 szoba, 20 férőhely
NTAK azonosító: MA19012645


előzőkövetkező