Buborék Vendégház, 6 szoba 12 férőhely

Csopak üdülőtelepi részén a strand főbejáratától 200 méterre található a Buborék Csopak, melyben a szállás 2022. júniusában készült el. Az egykor volt elhagyatott közértből egy pékbisztró, bicikliüzlet és szerviz, a felső szinten pedig egy 6 szobás szállást kapott helyet.

A szállást ugyanolyan szeretettel és magas minőségben készítettük el, mint a már ismerté vált Buborék Pékbisztrót és az ott készülő kézműves kenyereket, süteményeket. Szálláshelyünk egész évben várja a vendégeket, hiszen a Balaton és a Balaton felvidék mind a 4 évszakban gyönyörű.

A Buborék Bed egy olyan szálláshely ahol mi magunk is szívesen megszállnánk. 1. szoba 26 nm +10 nm terasz Talán a kedvenc szobánk. Igazán tágas szoba, kényelmes terasszal, plusz egy kabrió tetőerkéllyel. Minden szobához tartozik fürdőszoba zuhannyal, de ebben a zuhanyzón kívül egy csodaszép kerek kád is található.

Nem csak szép, de egy páros kiruccanáshoz tökéletes is. Igény esetén a mellette lévő szobával összenyitható, így családi szobaként használható. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet / WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kád Terasz 2.

szoba 22 nm +10 nm terasz Tágas szoba, kényelmes terasszal. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek. A kényelmes fürdőszobában egy egyedi vonalvezetésű, hajlított zuhany található. Igény esetén a mellette lévő szobával összenyitható, így családi szobaként használható.

Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet / WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Terasz 3. szoba 21 nm Tágas szoba, kabrió tetőerkéllyel. Modern berendezés, letisztult design és kellemes légkör jellemzi. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek.

A szobához tartozó fürdőszobában kényelmes zuhany található. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet / WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kabrió tetőablak 4. szoba 19 nm Kényelmes standard szoba, kabrió tetőerkéllyel.

Modern berendezés, letisztult design és kellemes légkör jellemzi. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek. A szobához tartozó fürdőszobában kényelmes zuhany található. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet / WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kabrió tetőablak 5.

szoba 17 nm Kényelmes standard szoba, kabrió tetőerkéllyel. Modern berendezés, letisztult design és egyedi bútorok ebben a kedves és otthonos szobában. A franciágy 22 centis matraccal magas szállodai komfortot biztosít vendégeinknek. A szobához tartozó fürdőszobában kényelmes zuhany található.

Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet / WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Kabrió tetőablak 6. szoba 37 nm +10 nm terasz Legnagyobb szobánk akár egy 4 fős családnak is kényelmes. A szobához terasz és kabrió tetőerkély is tartozik.

A franciaágy és a két 120 centi széles egyszemélyes fekhely is 22 centis, magas komfortot biztosító matraccal biztosítja a kellemes, nyugodt éjszakai pihenést. A szobához tartozó tágas fürdőben kényelmes zuhany található. Szoba felszereltsége: Hajszárító Internet / WiFi LCD televízió több mint 60 csatornával Légkondíció Fűtés Hűtőszekrény Zuhanyzó Terasz Kabrió tetőerkély

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA23058480


következő