Bronzo Focus Apartmanok, 1 apartman 2 férőhely

Balatonlelle központjában, a partközeli Lido Riviera épületben lévő Bronzo Apartman különlegessége, hogy penthouse típusú lakás, balatoni részpanorámával. Az épületben lift üzemel, könnyen elérhető a 4. emeleti lakás, mely alapterülete 36m2+14m2 intim terasz. A terasszal, konyhával, étkezős nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával, külön WC-vel rendelkező szálláshelyen igazi álom körülmények várják az itt megpihenőket.

Az apartman mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott, hangszigetelt nyílászárókkal, elektromos redőnyökkel, riasztórendszerrel és széffel rendelkezik. Az apartman összes helyiségében ingyenes wifi biztosított. Bekészített törölközők, korlátlan teafogyasztás, üdvözlő csoki és hideg italok (bor, ásványvíz és üdítő) vendégeink számára.



Alábbi helyiségekből áll a modern, minimalista, zömében bronz és fekete színvilágú lakás: nappali (kinyitható kanapéágy, elektromos kandalló, Smart TV (magyar és idegennyelvű csatornákkal), étkezősarok), jól felszerelt konyha (elektromos főzőlap+sütő, mikró, hűtő, mosogatógép, vízforraló, kenyérpirító, kapszulás kávéfőző, stb), egy hálószoba (franciaágy, gardróbszekrény, széf), fürdőszoba (esőztető zuhany, nagy mosdó, hajszárító, ruhaszárító), külön WC.

A tágas, intim terasz kialakítása és berendezései biztosítják a zavartalan és kényelmes kültéri pihenést. Mind a bel-, és kültéri exkluzív miliő meghitt és kellemes kikapcsolódást nyújthatnak. Ez a környezet alkalmas arra, hogy párjával eltöltsön itt néhány romantikus napot, illetve családjával, barátaival felejthetetlen élményeket szerezzen.

Az udvaron napkollektorral fűthető, ingyenesen használható medence, valamint napozóágyakkal felszerelt, zuhanyzós napozóterasz várja a felfrissülni, illetve pihenni vágyókat. Az épületben Grill terasz és kávézó üzemel (szezonálisan). A parkolás ingyenes az épület saját, zárt, sorompós parkolójában. 6 éjszakától kedvezmény, 13 éjszakától még több kedvezmény.

Balaton-part (móló) és strandok (ingyenes és fizetős) 150 m-re, éttermek 50 m-en belül találhatók. Rendezvénytér az épülettel szemben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: április 1. - augusztus 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22038959


előzőkövetkező