Bori Lak Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A Balaton északi partján, a festői Balatonalmádiban található ez a pici ékszerdoboz, mely két főnek tökéletes kikapcsolódást nyújt. A vízparttól kb 400 m-re helyezkedik el, békés, zöld környezetben, könnyen megközelíthető. Az apartman egy kertes, csendes, rendezett társasház 2.

emeletén várja kedves vendégeit. A lakáshoz privát erkély tartozik, székekkel asztallal, mely az udvarra néz. A ház közös használatú tetőteraszáról csodás panoráma nyílik a tóra. Az apartman 1 szobás (26nm), modern berendezés jellemzi, ahol a vendégek egy kihúzható, kétszemélyes kanapéágyon élvezhetik a napközbeni pihenést és az éjszakai alvást egyaránt.

Zuhanyzós fürdőszobával felszerelt. Ágyneműt, törölközőt, wc-papírt, papírtörlőt, kézmosó szappant biztosítunk. A lakásban wifi, 67 TV csatorna és hűtő/fűtő klíma áll rendelkezésre. A konyha mikróval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel (kávékapszulával), indukciós főzőlappal, melegszendvics sütővel, vízforralóval és mindenféle konyhai eszközzel felszerelve várja a vendégeket.

Az épületnek saját, kerítéssel zárt parkolója és fedett bicikli tárolója van. A társasház legalsó szintjén lehetőség van ping-pongozásra, melyhez ütőket és labdát találnak az apartmanban. A város központja kb 1 km-re, a 3 városi strand közül a legnagyobb és legismertebb, Wesselényi strand kb 800 m-re található, de kisebb sétával még kényelmesen elérhetők a káptalanfüredi strandok is.

Balatonalmádi számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt egész nyáron. Az ide látogatóknak ajánlott egy kirándulást tenni a közeli Veszprémbe vagy Balatonfüredre is, melyek néhány perces autózással vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22039436


előzőkövetkező