Borbála Vendégház, 6 szoba 12 férőhely

Vendégházunk Gyenesdiás központi részén családias környezetben várja a pihenni vágyó vendégeit. A környéken minden megközelíthető távolságban található (pl. étterem, élelmiszerbolt, buszmegálló, vasútállomás), köztük a méltán híres Diási Játékstrand is. Vendégeink részére 1 földszinti franciaágyas és 2 szintén franciaágyas szobát saját erkéllyel az emeleten tudunk biztosítani.

A szobákból közvetlenül nyílik a fürdőszoba és a toalett. Zárt biztonságos parkolásra lehetőség van (min. 7 autó). A ház mögötti hangulatos udvaron a vendégek rendelkezésére áll pergola, kerti bútor és grillezési lehetőség is. Rossz idő esetén is remek szórakozási lehetőségeket tudunk biztosítani.

Billiárd, darts és csocsó felel a jó hangulatért. Szállóvendégeinknek kerékpár kölcsönzésre is van lehetőségük. Foglalja le nálunk szállását, mert mindenkinek jár egy kis pihenés. ;) U.i. A vendégházunkban eredetileg 6 szoba van, amiből csak 3 van meghirdetve a szállás.hu-n, ezért előfordulhat, hogy már csak a földszinti szobánkba tudjuk Önöket elhelyezni.

Amennyiben mindenképpen emeleti szobát vagy egymás mellettieket szeretnének foglalni kérjük a foglaláskor előre jelezzék.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 26. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA21030823


előzőkövetkező