Bóna Vendégház, 3 szoba 8 férőhely

A vendégház szezonális jelleggel üzemel. Minden évben 06.15 ----- 08.31-ig. IFA-t kell fizetni minden 18.életévet betöltött személynek. Zamárdiban, a település központjában, a Balatontól pedig 400 m-re található a szálláshely . Kétszintes családi ház EMELETI része kiadó külön feljáróval.

Fedett lépcsőházban . Légkondícionáló használat 2000 Ft / nap (kérésre) A Vendégházban található: 1 Nappali, 1 Konyha, 1 Fürdő WC, 1 WC, Terasz, 3 Szoba, melyből egy franciaágyas - erkélyes, egy 3 személyes (francia ágy + 1 személyes ágy) - erkélyes és egy 3 ágyas szoba. A vendégház elsősorban egyben kiadó családnak vagy baráti társaságnak.

Leány és legény búcsúra a szállás nem kiadó. Minimum 6 fő jelentkezését várjuk. Kérem szíveskedjen előre jelezni, hogy szeretné az ágynemű felhúzását melyik szobában és melyik ágyra, abban az esetben, ha nem 8 fő érkezik . Minimum 3 éjszakára kiadó . A foglalót 3 napon belül kérjük átutalni .

Elektromos autó töltésére nincs lehetőség a szálláson. Parkolási lehetőség az udvarban. A kertben gyerekeknek játszási lehetőség, felnőttek részére fedett szanetli, grill- és bográcsozási lehetőséggel. Bográcsot és grillt biztosítunk. Faszenet a vendégnek kell hozni. A szállás központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben boltok, gyógyszertár, éttermek, bank automata, posta, strand, pékség üzletek is vannak.

A településről könnyen, illetve gyorsan megközelíthető . Pl: Zamárdi Kalandpark és Kocsi-csárda, valamint piac, Zamárdi nevezetességei, Szántódi -rév, Tihany, Balatonfüred, Balatonföldvári vitorláskikötő, Siófok.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 15. - augusztus 30.
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19015565


előzőkövetkező