Bohém Vendégház, 1 szoba 6 férőhely

VÍZPARTI, KÜLÖNÁLLÓ, KÉTSZINTES VENDÉGHÁZ saját stéggel - Családoknak és horgászoknak ideális A 37 négyzetméteres, teljesen felújított, egy légterű Bohém Vendégház Ábrahámhegy csendes, vízparti utcájában található, ahol nagy udvarral, 4 autó számára kényelmes parkolási lehetőséggel, saját stéggel, hangulatos csónakkal (mely a házhoz alapból jár) várja kedves vendégeit.

A hely a horgászok paradicsoma, de családok, baráti társaságok is rendkívül jól érzik magukat ebben a varázslatos környezetben nem csak nyáron, de tavasszal és ősszel egyaránt. A vadregényes kertben hatalmas fák nyújtanak hűvös árnyékot, szabadtéri sütésre alkalmas tűzrakóhelyünk mellett grillezési lehetőséget is biztosítunk.

A kert és a ház közvetlen kapcsolatban van a vízzel, ahová a nádason át vezet az út a saját stégre. A kertet övező nádas csodás élővilágot rejt, ahol vendégeink közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az igazi természettel. Ebben a kedves fészekben békét találhat barátaival és szeretteivel.

A ház alsó szintjén található két különálló ágy, - a nappali egy kanapéággyal, - a teljesen felszerelt konyha, sütővel, főzőlappal; - az étkező asztal székekkel; - és a fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A felső szinten található: - 1 db kétszemélyes francia ágy és 2 db egyszemélyes ágy A ház fűthető hűvös napokon és hűthető a hőségben.

Szeretettel várjuk.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22044977


előzőkövetkező