Boathouse, 4 szoba 9 férőhely

Köszönti Önt a Boathouse Balatonlelle. 2018-ban felújított extra tágas ház Balatonlellén Ha családja többi tagjával a Balatonon szeretne nyaralni, akkor jó helyen jár, béreljenek együtt ki egy szintet, így több idejük marad egymásra. Az Önök kényelmét és nyugalmát fogja a ház adni, minden pillanatban, amíg nálunk pihennek.

Bízunk benne, hogy hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük Önöket is. Családunk 1971-óta foglalkozik szálláskiadással. Kellő tapasztalattal és a változó igények figyelembevételével alakítjuk át továbbiakban is a nyaralót. Ebben az évben frissen festve-tapétázva és a bútorok felújításával.

Az emeleten új amerikai konyhás nappalival. ⇒ Megérkezéskor egy külön erre a célra kialakított helyiségben; Recepciónkon várjuk a bejelentkezést. Kétszintes család- és gyermekbarát nyaraló Balatonlelle egyik központi részén a Balatontól 300 m-re található. A csendes vízparti környezet tökéletes pihenési és kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind a nyugalomra vágyóknak, mind pedig az aktív pihenés kedvelőinek.

A ház rendkívül jó elhelyezkedésű, 20- 200 méteres körzetben számtalan étterem, büfé, élelmiszerbolt, cukrászda, butik, horgászbolt, optika, strandcikkes, gyorsétterem (McDonald’s) található. A szabad strand, -mely a déli parton az egyik leghosszabb- rövid sétával elérhető, ahol különböző szolgáltatások állnak a vendégek rendelkezésére. Útközben több éttermem és strandcikkes található.

A ház elrendezése A ház alsó és felső szintje külön bejárattal rendelkezik. Teljesen különállóak. Kertje részben szeparált, alsó szinten nyaralóké az előkert, felső szinten nyaralóké a hátsókert grillezővel. Gyerekbarát szolgáltatásaink: etetőszék, rácsos kiságy, minden alsó konnektor gyermekzáras a házban.

Felnőtteknek napágyak. Alsó szint: A teraszbútorokkal berendezett nagy nyitott teraszról az amerikai konyhás nappaliba érkezünk. A különálló szint 4 hálószobával rendelkezik, kétszemélyes ágyakkal. A tágas 30 m2 -es nappali két kihúzható kanapéval, fotelekkel, műholdvevős síkképernyős TV-vel szolgálja vendégeink kényelmét.

A fürdőszoba kombinált zuhanykáddal, mosdóval és wc- vel rendelkezik. A fürdő mellett különálló Wc is található. A nappaliból és 2 szobából közvetlen ki lehet menni a teraszra a saját erkélyajtókon keresztül. E helyiségek terasz felőli fala teljesen üveg borítású. Panorámás az utcára, Balatonlelle második központjára és a pénzváltóra.

Fürdőszobáink hajszárítóval, kéztörölközővel, folyékony szappantartóval felszereltek. A konyha teljesen felszerelt, hűtővel (normál és fagyasztó), mikrohullámú sütővel, villanytűzhellyel, vízforralóval, 9 fő számára tartalmaz terítéket, kávéfőzővel és botmixerrel.

A konyhához tágas, világos étkezőasztal tartozik. Alapterülete 120 m2, ahol 4-9 fő részére nyújtunk egyedülállóan kényelmes és tágas szállást. A ház ablakai szúnyoghálóval vannak ellátva. Felső szint: A tölgyfalépcsőn felérve a folyosó végén egy tágas 30 m2 -es amerikai konyhás nappaliba érkezünk.

A hozzá tartozó loggia kiválóan alkalmas, reggelizni, kávézni. A nappali kihúzható kanapéval, fotelekkel, műholdvevős síkképernyős TV-vel szolgálja vendégeink kényelmét. A 3 hálószobából egy kétszemélyes ággyal rendelkezik. Kettő pedig még egy plusz teljes értékű ággyal még.

Ezek, azaz a 2 középső szobából közvetlen ki lehet menni a közös teraszra az erkélyajtókon keresztül. A szélső szobához pedig egy különálló loggia tartozik, teraszbútorokkal felszerelt. E helyiségek egyik fala teljesen üveg borítású. Panorámás Balatonlelle legmagasabb pontjára a Kishegyre, az utcára, az egyik központra.

A fürdőszoba dupla mosdóval, zuhannyal és GYEREKRÉSZLEGGEL - kisméretű WC-vel, gyermekmosdóval rendelkezik. Mellette különálló felnőtt WC áll a vendégek rendelkezésére. Fürdőszobáink hajszárítóval, kéztörölközővel, falra szerelt folyékony szappantartóval felszereltek A konyha teljesen felszerelt.

Hűtő (normál és fagyasztó), mikrohullámú sütő, főzőlap, vízforraló, 9 főre tartalmaz terítéket, kávéfőzővel és mixerrel. Alapterülete 100 m2, ahol 4-9 fő részére nyújtunk egyedülállóan kényelmes és tágas szállást. A ház ablakai szúnyoghálóval vannak ellátva. A hátsó kertben található 8 férőhelyes hatalmas dézsafürdő használata nincs az árban.

A használatát minden esetben kérjük előre jelezzék, hiszen a felfűtése több órát vesz igénybe. A dézsafürdő parajdi sóval üzemel ami fokozza szervezetre gyakorolt pozitív hatást. A dézsafürdő használati díja : 10.000ft/ alkalom. Októbertől áprilisig elérhető. Szaunahasználat 6.000ft/ 2 fő alkalom.

Ajánlataink: Nagycsaládosoknak egy-egy különálló szint, 2-2 db zárt parkolóval Megkeresésére szívesen állítunk össze személyre szabott ajánlatot, (pedikűr, manikűr, masszázs, kozmetika, fodrászat) Borkóstoló est leszervezése a választható pincénél- Tekergő kisbusszal 2018-as újdonság Vitorlázás, melyekre online előre is lehetőség nyílik jelentkezni.

Kerékpárosoknak ajánljuk az elő és utószezont, hiszen a Balatoni Bicikliút mellett található Apartmanházunk. GPS koordinátáink: N 46° 46, 7831′ E 17° 17, 6713′ Fontosabb létesítmények távolsága Szabad strand: 300 m Kikötő: 500 m Orvosi rendelő: 400 m Posta: 500 m Étterem: 100 m, 100 m, 150 m Cukrászda: 20 m, 150 m Pénzváltó és utazási iroda: 10 m Fizetős strand és élményfürdő: 600 m A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Foglalási feltételek: Az adott időre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- gáz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Mivel felújított házat és felújított berendezési eszközöket biztosítunk, kérnék ezek gondos odafigyelő használatát. Dohányzás a házban nem megengedett.

A ház elfoglalható az érkezés napján 15.00-tól, melyet a távozás napján 9.00-ig el kell hagyni. A szálláson a megjelöltnél több fő éjszakára nem tartózkodhat. Háziállat nem megengedett. A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (18-70 év között), melynek összege településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő. 2018- 400 Ft.

A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka (szombattól szombatig), előszezonban 3 éjszaka, utószezonban 3 éjszaka. Az előleg 30% melyet a foglaláskor megadott számlaszámra kérjük utalni. A fennmaradó összeg készpénzben érkezéskor fizetendő a recepción, kulcsátadás a helyszínen.

A már lefoglalt szállás lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni. Jelen leírás az Utazási feltételek elválaszthatatlan részét alkotja. Törölközőt külön kérésre tudunk biztosítani 500 Ft/ db.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 9 férőhely
NTAK azonosító: EG22033403


előzőkövetkező