BL 53 Apartman, 2 apartman 6 férőhely

Az apartmanok Siófok legfrekventáltabb, ősfás utcájában a Batthyány Lajos u .53 szám alatt találhatóak .Az apartmanok frissen lettek felújítva a berendezések, bútorok újak . Az apartmanokhoz ingyen saját, belső, zárt parkoló , és egy közös terasz kerékpár, matrac, stb. tárolására valamint egy faszenes grillező tartozik .

A földszinti apartmanhoz egy nagy terasz az emeleti apartmanhoz egy földszinti terasz és egy emeleti erkély tartozik . Minden szoba szabályozható klímával (hűtés-fűtés) és menyezeti ventillátorral (3 fokozatú) azok számára akik nem bírják a klímát van felszerelve ezek használata ingyenes, továbbá színes állítható led világítás szolgálja a kényelmet .

Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek . A konyhában kerámia főzőlap, mikró, vízforraló, kenyérpirító és konyhai eszközök, edények, 4 főre étkészlet, poharak találhatóak . Étkező 4 szék asztallal . A szobák külön bejáratúak a nagyobb szobában 1 db 180x200 cm es franciaágy, okos tv, internet ingyenes, vasaló állvánnyal, széf, a kisebbikben 2 db 90x195 cm es ágy van ami igény esetén összetolhatóak .

A matracokon hideghabos fekvőbetét és matracvédő biztosítja a kényelmet . A fürdőszobában van hajszárító. Az apartmanokhoz ágynemű tartozik . Törülközőt mindenkinek hozni kell .Kajak és sup kedvezményesen bérelhető . A helyi idegenforgalmi adót a helyszínen kell megfizetni minden 18. évét betöltött személynek, a végtakarítás 10000 ft .

Az alábbi helyek becsült távolsága . : Petőfi sétány 150 m, fizetős nagy strand -Plázs 250 m, szabadstrand 300 kikötő 1000 m . Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 20.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22049621


előzőkövetkező