Biloba Apartmanok, 3 apartman 16 férőhely

Üdvözöljük a Biloba Apartmanokban. Ha igazi pihenésre vágyik egy nyugodt környezetben, akkor a Biloba Apartmanok az Ön tökéletes választása. A hangulatos és barátságos ház három egymástól elkülönülő apartmannal rendelkezik, melyek tökéletes választás lehetnek családok és baráti társaságok számára is.

Mindegyik apartman rendelkezik egy jól felszerelt konyhával és saját fürdőszobával, hogy vendégeink teljes kényelemben élvezhessék az itt töltött időt. Ahogy belép a hangulatos és barátságos házunkba, reméljük, azonnal érezni fogja a nyugalom és meghittség varázsát. Nem csupán egy egyszerű apartmanház vagyunk, hanem egy valódi oázis a mindennapok rohanása elől menekülőknek.

A környezet árnyas fákkal és zöldellő növényekkel teli, az utca átmenő forgalomtól mentes, így itt valóban kikapcsolódhat és feltöltődhet. A kertben gyermekek és felnőttek is önfeledten szórakozhatnak, ehhez még játékokat is biztosítunk.. Ha Ön a gasztronómia szerelmese, akkor akár a szabadban is lehetősége van saját kulináris élmények megalkotására.

Akár egy romantikus vacsorát kíván megsütni a párjával, vagy egy baráti összejövetelhez készül finomságokkal, itt mindent megtalál, hogy elkápráztassa az ízek szerelmeseit. Önnek csak az alapanyagokat és a fantáziáját kell magával hoznia, az eszközöket mi biztosítjuk. A szabadban kerti bútorok és hintaágyak is várják, hogy elmerülhessen a csend és a természet közelségében és élvezhesse az itt töltött időt.

Ha egy gyors csobbanásra vágyik, a Balaton 5 perc sétával elérhető, de jól kiépített szabadstrandok és élményfürdők is várják 2-3 km-en belül. Ha egy csendes, nyugodt helyet keres a kikapcsolódáshoz, a Biloba Apartmanok mindent megad Önnek ahhoz, hogy feledhetetlen élményekkel gazdagodjon.

Várjuk Önt és szeretteit, barátait a Biloba Apartmanokban, ahol a nyugalom, a kényelem és az élmények összetalálkoznak.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21004733


előzőkövetkező