Bianka Apartmanház I, 1 apartman 4 férőhely

Magánszálláshely Balatonfenyvesen . (Minimum foglalás 7 éj. Hiába tud a szallas. hu rendszerén VÉLETLENÜL befoglalni 1 éjszakára, azt mi nem tekintjük érvényes foglalásnak, nem fogadunk vendéget 7 éjnél kevesebb éjszakára. Megértésüket köszönjük. ). Kiváló nyaralási lehetőséget kínálunk családoknak, baráti társaságoknak Balatonfenyvesen a vízpart közeli Bianka Apartmanházakban.

AZ ÁR APARTMAN ÁR/ÉJ. NINCSEN Fő/ÉJ ÁR Kérem, hogy szállásfoglaláskor szíveskedjen ezt figyelembe venni. A vendég ugyanannyit fizet, ha 2 fő vagy, ha 4 fő jön nyaralni. Az áraink vendégéjszakára vonatkoznak, APARTMAN ár /éj / 2-4/fő. Az 5. személy max. gyermek lehet. Érkezés, illetve a szálláshely elfoglalására KIZÁRÓLAG 13-15 óra között van lehetőség, mivel nem lakunk a szálláshelyen.

Távozás: délelőtt 10 óráig. FOGLALÁSKOR 40% foglaló fizetendő. Amennyiben nem lemondható árat foglalt azt a foglaláskor egyben kell a szállásadónak legkésőbb a foglalás utáni 2. napon megfizetni. KIZÁRÓLAG OTP SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY. (SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉS előtt EGYEZTESSEN a szálláshellyel.

A szálláshelyen nincsen lehetőség kártyával fizetni. Amit kínálunk: Bianka Apartmanház I. A : Balatonfenyves-Alsóbélatelep határán, 80 méterre a vízparttól egy nyaraló, ami 4 fő számára kényelmes szállást biztosít. Az apartmanház igényesen berendezett, folyamatos karbantartás, felújítás mellett.

NEMDOHÁNYZÓ. A hozzánk érkező kedves vendégeknek az ágyneműt, törölközőt biztosítjuk, a konyha is teljesen felszerelt. a ház 2022-nyarára teljes felújításon esett át: a kényelmet a hő, - és hangszigetelt nyilászárók és azokra felszerelt szúgyoghálók is biztosítják. Az udvarban lehetőség van 1 db gépkocsi parkolására.

A 80 m-re levő strandon nem kell belépőt fizetni. A 300 m-re lévő széles Csalogány strand szintén szabad strand és nincsen belépő. Szolgáltatások: TV a földszinten+ TV az emeleti hálószobában is, balkon, terasz, konyha, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, fürdőszoba zuhanyzóval, kerti grill.

Parkolási lehetőség: a ház előtt az utcán. HÁZIÁLLAT NEM MEGENGEDETT. A szálláshelyen TILOS bárminemű hangoskodás, leánybúcsú, legénybúcsút, zenés bulit tartani, rendőrségi feljelentést von maga után. A szálláshelyen a pihenő időszakban este 21 órától reggel 8 óráig mindenféle hangoskodás, hangos zenehallgatás tilos.

Kaució szükséges: 30000, --ami károkozás hiányában maradéktalanul visszajár távozáskor. Kirándulási lehetőség a közelben: Fonyódról hajóval Badacsonyba, Balatonfenyvesről kirándulás kisvasúttal; Zalakarosi Gyógyfürdő 35 km, Kis-Balaton 35 km.

Kehidakustány termálfürdő 35 km, Keszthely 25 km, ahol megtekinthető: Babamúzeum, Csigamúzeum, a Festetics-kastély stb. ; Hévíz tófürdő 25 km; Kizárólag készpénzben, a helyszínen fizetendő az IDEGENFORGALMI ADÓ, 400 Ft/fő/éjszaka. Minimum 7 éj foglalható, ami a főszezonra vonatkozik.

Pótágy: 1800, -Ft/fő/éj. Ha készpénzzel fizet: Foglaláskor 30 % fizetendő, a többi érkezéskor a helyszínen. Ha SZÉP Kártyával fizet: Foglaláskor 30 %-ot, majd a fennmaradó összeget az utazás előtti 2. napon teljes egészében utalhatja a SZÉP Kártyáról. SZÉP Kártyával online, előre fizetés lehetséges csak. Érkezéskor a helyszínen NINCS LEHETŐSÉG SZÉP Kártyával fizetni.

Elfogadott SZÉP Kártya: OTP SZÉP

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 10. - szeptember 10.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19014733


előzőkövetkező