BH 15 Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

Szigliget a Balaton különösen szép helyei közé tartozik. Vendégházunk nyugodt, csendes utcában található a Királynő szoknyája és a Kamon-kő dombok között, lenyűgöző kilátással a Balatonra és a Szőlőhegyi Szentháromság kápolnára. A szállás remek kiindulópont kerékpáros, illetve gyalog túrákhoz.

Az Óvári rom-kilátó és a kápolna is kényelmes sétával 15 perc alatt elérhető. A strand 1, 5 km; élelmiszerbolt, étterem, kikötő és buszmegálló 1 km-en belül található. A kikötőből menetrendszerű hajójáratok indulnak. A szigligeti vár alatt található Várudvar színházi és zenei programokkal, széles gasztronómiai kínálattal várja az ide látogatókat.

Szépen gondozott kertben a klimatizált, téliesített házunk egész évben várja a pihenni vágyókat. 3 szinten összesen 5 hálószoba, szintenként fürdő, terasz található. a hálószobák franciaággyal felszereltek Férőhelyek száma: 10 + 4 fő kihúzható kanapén. 2 db babágy és egy gyermekágy (160 cm) is rendelkezésre áll.

A földszinten nappali, 2 hálószoba, teljesen felszerelt konyha és óriási fedett terasz ad helyet a pihenésnek. A pinceszinten kertkapcsolatos családi szoba játszósarokkal és egy külön közösségi tér lett kialakítva. A tetőtérben 2 hálószoba van, egyik terasszal rendelkezik. Minden szobánk szúnyoghálóval felszerelt.

A zárt udvarban legalább 4 autó parkolhat. A tágas kertben bográcsozásra van lehetőség hintaágy, napozóágyak állnak rendelkezésre. A gyerekeket hinta, homokozó, pancsoló várja. Házunk nemdohányzó szálláshely. Szobatiszta, megbízható kutyusokat előzetes egyeztetés alapján fogadunk.

A maximális pihenés érdekében vendégházunk csak egyben foglalható, 20% előleg befizetésével. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely 18 év felett fizetendő: 500 Ft/fő/éj

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya ingyenesen bevihető
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23057100


következő