Berkenyés Házikó, 1 szoba 2 férőhely

A Berkenyés Házikó Szőlősgyörök legszebb részén, a szőlőtermesztésről és kitűnő borairól is ismert Banyászó hegyen található, csodálatos panorámával a Balatonra, a tanúhegyekre és a falura. Egy régi présház felújításával hoztuk létre szálláshelyünket, melyet elsősorban nyugalomra és kikapcsolódásra vágyó vendégeinknek ajánlunk.

A házikó egy fél hektáros terület legtetején helyezkedik el, közvetlen szomszédok nélkül, felülről erdő határolja. Az előkertben minden adott a kellemes időtöltéshez, bográcsozáshoz, grillezéshez. Az épület hátsó részén egy erdőre néző fedett terasz található. Szálláshelyünk alsó szintjén található egy konyha étkezővel, ebből nyílik egy boltíves pince, ami a nyári melegben egy hűsítő helyszín lehet borozgatós beszélgetésekhez.

A felső szintre belső lépcsőn keresztül lehet eljutni, ahol megtalálható egy előtér, kandallóval, mely a téli időszakban használható. Az előtérből nyílik a hálószoba és a fürdőszoba WC-vel. A nyári szezonban a Balaton közelsége annak minden programlehetőségét kínálja, a strandolástól az aktív kikapcsolódáson át.

Igény esetén helyszíni borkotolásra is van lehetőség, külön egyeztetés alapján.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
1 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20018845


előző