Bende Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Balaton déli partján, a Bende apartmanban szeretettel várjuk a nyaralni, pihenni, horgászni vágyó vendégeinket. Az apartmanban 4 fő elhelyezésére van lehetőség. A külön bejáratú emeleti apartmanban található: nappali Digi tv-vel, 2 hálószoba (új ágyakkal), felszerelt konyha étkezővel (hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, vízforraló), fürdőszoba, külön wc.

Klíma használat - térítés ellenében. A zárt udvaron a biztonságosan parkolhat, a gyerekek részére trambulin, csúszda, homokozó található valamint pergola, mellette épített grillező és bográcsozó hely (ehhez a kellékeket is biztosítjuk). Az ingatlan szomszédságában lévő játszóteret a gyerekek szabadon használhatják. Élelmiszerbolt 300 méterre az apartmantól.

Legközelebbi étterem 30 méter. A központi strand kb. 700 méter, 10 perc séta. Hétvégeken számos programlehetőség várja a nyaralóvendégeket. A település közelében lévő gyógyfürdők - rossz idő esetén is igénybe vehetők: Marcali, Csisztapuszta, Zalakaros, Hévíz. Horgászni lehet helyben a Balatonon, a Nyugati-övcsatornán.

Közelünkben több horgásztó is található: Kéthely, Kis-Balaton stb.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 30.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19005097


előzőkövetkező