Beatrix Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Beatrix Vendégház Balatongyörök ízlésesen berendezett szobával, teljes házzal és nyaralóval várja a Balatongyörök településen szállást kereső vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja. A szobák és a nyaralók saját erkélyt vagy teraszt is kínálnak, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást.

A légkondícionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. A szobákban elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást.

A nyaraló 81 m2-es, 1 nappali, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, 1 wc, 1 konyha és 1 terasz található benne. A nyaralóhoz saját kert vagy udvar is biztosított. A Beatrix Vendégház Balatongyörök által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 1.7 km-re van a FUNSIDE Ifitábor, 1 km-re a Balatongyörök hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 1 km-re a Balatoni strand. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. 750 méterre találja a legközelebbi éttermet, 500 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot.

A helyszínen van bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és tárcsán sütés-főzési lehetőség. Fizetés A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA24089119


előzőkövetkező