BB-Ház, 3 szoba 6 férőhely

Ház, szolgáltatások Töltsön el egy hetet Balatonbogláron pár lépésre a gyönyörű platánfás Jankovich strandtól. Vendégeink egy barátságosan berendezett, teljesen felszerelt házban szállhatnak meg. Szállásunk gyermekbarát, minden szükséges felszereltséggel rendelkezik. Kisállat nem hozható.

A szálláshelyen ingyenes zárt parkolót is biztosítunk az autójának. Vonatállomástól ingyenes transzfer kérhető. A ház saját erkéllyel, terasszal és nagy kerttel rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljes körű listájára, megtekintheti a ház adatlapján, illetve a a megadott oldalon több tájékoztatást is talál fényképekkel.

A ház saját házirenddel rendelkezik a szálláshelyre vonatkozóan, melyet kötelező betartani minden vendégnek. A szállás díjon felül a helyszínen fizetendő az idegenforgalmi adó valamint a légkondicionálók használati díja. Más költségek nincsenek. Étkezés Étkezési ellátást nem biztosítunk.

A legközelebbi étterem 200 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 500 méterre fekszik. A ház kertjében lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre. A konyha teljesen felszerelt és gépi mosogatógéppet is tartalmaz. Fizetés A foglalás 30%-a a teljes összegnek, amit átutalással kell rendezni.

A maradék 70%-ot érkezéskor készpénzzel, átutalással vagy K&H, MBH és OTP SZÉP kártyával tudja kiegyenlíteni. Az előleget a foglalás visszaigazolása utáni 3 napon belül kell elutalni. Érkezés, távozás A legkorábbi érkezés időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 09:00.

Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 22. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20013608


előzőkövetkező