Basaltina Panzió, 8 szoba 20 férőhely

Év Szállása 2022 - Szakmai Díj I. hely Ez egy igazán különleges hely, így vélekednek vendégeink a Környezetről - Panziónk elhelyeszkedéséről - Egyedi szobáinkról - Vidéki reggelinkről - Lelkes csapatunkról. A BASALTINA Panzió, a Balaton - felvidéken, a Keszthelyi hegység lábánál, Balatonederics központjában helyezkedik el.

A tágas, stílusosan berendezett szobák nagy méretű, kényelmes ágyakkal, légkondícionálóval, síkképernyős kábel TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek. A panzióban ingyenes Wi-Fi és parkoló áll rendelkezésre. A felejthetetlen nap indításához egy kiadós, igazi nyaralós bőségasztallal készülünk Nektek minden reggel.

Friss olasz kávé, ropogós pékáru és környékbeli kézműves termékek kínálata vár Titeket a pihentető vidéki alvás után.

A tartalmas pihenés része a környék felfedezése, ami gazdag programlehetőségeket kínál, mint például: a híres balatonedericsi Csodabogyós-barlang vezetetett barlangtúrákkal, Afrika múzeum- Balatonederics, Westernpark - Nemesvita 1 km, Golf pálya - Balatongyörök 2 km, Tapolcai - tavasbarlang 10km, Szigligeti vár 5 km, Badacsony 10km, Keszthely 15 km, Hévíz 20 km.

Továbbá találhatsz horgászati lehetőséget, illetve a balatoni kerékpár út is a falu érintésével kanyarog, így könnyedén tehetsz egy bringás kirándulást a környéken, de nem szabad kihagyni vasárnaponként a káptalantóti Liliomkert Piacot sem -15 km.

Strandoláshoz szívesen ajánljuk a csendes, szépen megújult balatonedericsi strandot (1500m a Basalatina Panzótól) vagy a környék frekventáltabb strandjait Szigliget - Balatongyörök - Vonyarcvashegy, stb Legyél a Vendégünk, hogy átéld mindezt. BASALTINA LELKES CSAPATA.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
8 szoba, 20 férőhely
NTAK azonosító: PA19002478