Barka Apartmanok, 5 apartman 16 férőhely

A Balaton fővárosában Siófokon, a szabadstrandtól 10 perces sétára, 2019-ben elkészült apartmanház 5 apartmanja várja a pihenni vágyó családokat és párokat. Korszerű apartmanjaink apartmanonként 2 vagy akár 6 fő befogadására is alkalmasak. Emellett földszinti és emeleti apartmanjaink is összenyithatóak, így akár nagyobb családok és csapatok számára is megfelelőek.

Mindegyik apartmanban konyha, wc, fürdőszoba, valamint falhűtés-fűtés, klíma, redőny, szúnyogháló található. Az alsó szinten találtható apartmanjaink teraszosak. Grillezési, bográcsozási lehetőség van, 3-4 bicikli tárolására alkalmas zárt kisház rendelkezésre áll. Parkolási lehetőség a ház előtt lehetséges, kamerával megfigyelt ingyenes.

Wifi van. Vonattal Széplak felső megállótól 10 perces sétára találhatóak az apartmanok. Lidl, gyógyszertár 3 perc séta, éttermek 3-5 perces séta. Siófokon és közelében sok programlehetőség elérhető pl. gokart, kalandpark, zenei fesztiválok, kultúr programok, víztorony, mozi és ne felejtsük, hogy a téli programokat sem, jégpálya és különböző aktuális programok.

Dohányzás a házon kívül lehetéséges, háziállatot nem tudunk fogodani. Mivel az apartman családi házas övezetben található így bulizásra nem alkalmas.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21001264


előzőkövetkező