Bàlint Apartman, 5 apartman 13 férőhely

Az itt látható két kültéri úszómedencés apartmanunkon kívűl tekintsék meg ugyan ezen a szállásos oldalon az igényes BÁLINT WELLNESS APARTMAN jainkat is . Siófok a Balaton szíve, apartmanjaink pedig Siófok szívében a Petőfi sétánytól 1 utcányira találhatóak .Mindenhez közel így több ideje marad a kikapcsolódásra, pihenésre és szórakozásra . Úszómedencés apartmanjaink családoknak és minden korosztálynak tökéletes kikapcsolódást nyújtanak.

Több kiadó szomszédos földszinti apartmant kínálunk vendégeinknek, melyekben külön-külön 6-6 személy is elfér. Bálint apartman I a nyári nyaraló vendégeink egyik kedvence mivel az apartman teraszától 1 méterre egy nagyon szép kerti úszómedence látványa tárul a vendégeink elé .

Az apartman egy hálószoba nappalis max 6 személyes. Teljesen felszerelt konyha, klíma, internet wifi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, nagy terasz és kerti grillező áll a vendégeink rendelkezésére.

Az udvaron zárt parkoló van és az említett szép kerti úszómedence ami korlátlanul használható A másik apartmanunk ami ugyan itt található a Bálint apartman II 6 fő részére alkalmas, a fentiekhez hasonló elhelyezési feltételeket biztosítja (felszerelt konyha, klíma, internet wifi, tv, zuhanyzós fürdőszoba, mosógép, nagy terasz). A konyhák nagyon jól felszereltek :hűtő, fagyasztó, mikró, kávé & tea főző, stb felszerelt.

A 3 éve épült Bálint wellness exclusiv prémium apartmanjaink a kültéri uszómedencés apartmanjainktól 80m re találhatóak egy másik apartmanházba. 2 háloszoba nagy nappalis apartmanjaink 4-6 személyesek de igény esetén plusz egy főre pótágyazhatóak.

Jól felszerelt konyha, (sűtő, 4 lapos indukcios főzőlap, kávé és tea főző, mikróval és, hűtővel valamint edényekkel evőeszközökel felszerelt) klima, internet wifi, tv, kádas fürdőszoba, mosógép és nagy terasz fogadja a vendégeinket. A fsz en egy wellness részleggel ami reggeltől estig korlátlanul használható.

Az udvaron kerti grillező és bogrács van valamint kamerával örzött zárt parkoló. Ellátás: Az étkezés önellátással oldható meg, az apartmanokban hűtő, felszerelt konyha, mikró található. A kertben, illetve a teraszon akár grillezni is lehet. Igény esetén Svédasztalos reggelit vagy félpanziós ellátást is tudunk biztosítani.

Apartman vendégeink a 100m re lévő Petőfi sétányon több étterembe és koktélbárban is húsz százalék kedvezménnyel fogyaszthatnak minden ételt és italt. Bálint wellness apartmanokba akár 40 főt is el tudunk helyezni .Ugyan itt ezen a szállásos oldalon Bálint wellness apartman néven megtekinthetik az összes tipusu wellness apartmanunkat.

Parkolási lehetőség (fizetős)
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA19022400


előzőkövetkező